Δρ. Αγγελική Καραγιαννάκη

Η Δρ. Αγγελική Καραγιαννάκη (MSc, Ph.D.) είναι διευθύντρια του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Athens Center for Entrepreneurship and Innovation- ACEin) και επιστημονική συνεργάτης του ερευνητικού κέντρου ELTRUN που λειτουργούν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Κατέχει διδακτορικό δίπλωμα από το ΟΠΑ και μεταπτυχιακό στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το Warwick Business School. Κατά τα τελευταία χρόνια είχε ενεργό συμμετοχή σε πολλά εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, όπως Computers in Industry, Journal of the Operational Research Society, British Food Journal, Industrial Management and Data Systems. Έχει δημοσιεύσει πρόσφατα ένα βιβλίο στα ελληνικά με τίτλο «Ποσοτική & Ποιοτική Μοντελοποίηση Επιχειρηματικών Διαδικασιών» και έχει εργαστεί ως Λέκτορας (ΠΔ 407/80 ) στο ΟΠΑ.

Έλλη Διακαναστάση

Η Έλλη Διακαναστάση (MSc, Ph.D. Candidate) είναι ιδρυτικό μέλος καθώς και Network and Operations Manager του Athens Center of Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εϊναι διπλωματούχος Πολιτικός  Επιστήμονας του Παντείου Πανεπιστημίου, έχει μεταπτυχιακό τίτλο εξειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων απο το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Καινοτομίας Προιόντος και Επιχειρηματικότητας απο το Antwerp Business School του Πανεπιστημίου της Αμβέρσας. Έχει δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα ώς υπεύθυνη μάρκετινγκ και στο Υπουργείο Εξωτερικών ως ερευνήτρια. Εϊναι μέλος του εργαστηρίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και κάνει το διδακτορικό της σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. 

Θεοδώρα Τραχανά

Η Θεοδώρα Τραχανά (MSc, Υποψήφια Διδάκτωρ) είναι υπεύθυνη για τις Διεθνείς Συνεργασίες και τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα που διοργανώνονται από το ACEin. Κατέχει Πτυχίο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει λάβει τιμητική υποτροφία για την επίδοσή της από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Έχει επίσης παρακολουθήσει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα, από όπου αποφοίτησε πρώτη και έλαβε τόσο μια υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών όσο και τιμητική υποτροφία από το Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτή τη στιγμή, είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν ELTRUN και έχει παρουσιάσει την έρευνά της σε Διεθνή Συνέδρια.

Μαριάννα Γαλάνη

Η Μαριάννα Γαλάνη (MSc) είναι Outreach & Event Manager του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Athens Center for Entrepreneurship and Innovation- ACEin) και ασχολείται με τη συστηματική καθοδήγηση των επιχειρηματικών ομάδων του. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Υπηρεσιών, Master in Services Management του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει στελεχώσει για δύο συνεχή έτη τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ως υπεύθυνη επικοινωνίας και διεξαγωγή δράσεων για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με έμφαση στην καινοτομία.

Στράτος Μπαλούτσος

O Στράτος είναι υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, και ερευνητής στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN). Είναι κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) από το Ο.Π.Α. με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά.  Κατέχει επίσης δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού και Αεροναυπηγού από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Πριν ξεκινήσει τις διδακτορικές του σπουδές, εργαζόταν ως αναλυτής στην Octane Management Consultant. Έχει επίσης εργαστεί ως project manager στην Ρητορική Εταιρεία Ελλάδος, αλλά και ως αυτοαπασχολούμενος μηχανολόγος μηχανικός.

Βασιλική Χρονάκη

Η Βασιλική Χρονάκη (MSc) εργάζεται ως Communications Officer στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Athens Center for Entrepreneurship and Innovation- ACEin) που λειτουργεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία (MSc) από το ΟΠΑ. Κατέχει επίσης δίπλωμα Μηχανικού Οικονομίας και Διοίκησης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει εργαστεί ως Project Manager Intern στην εταιρεία Intermetal S.A. ενώ πριν ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές εργαζόταν ως Communications Manager στην εταιρεία Orama Group.