Βακόλα Μαρία

Η Μαρία Βακόλα (PhD) είναι οργανωσιακή ψυχολόγος και εργάζεται ως Αναπληρώτρια Kαθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει παρουσιάσει σε διεθνή συνέδρια, δημοσιεύσει σε διεθνή περιοδικά και συγγράψει βιβλία. Έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρίες συμβουλευτικά και σε εκπαιδεύσεις στελεχών. Για το διδακτικό της έργο έχει τιμηθεί με αριστεία διδασκαλίας. Έχει βραβευτεί για την εθελοντική πρωτοβουλία job-pairs.gr από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στη διεύθυνση mvakola@aueb.gr

Βέργος Πάνος

Ο Πάνος Βέργος σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών και το το 2009 αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό τμήμα «Επιχειρηματικότητα και νέο εγχείρημα» του Rotterdam School of Management. Το 2010 ίδρυσε την ιστοσελίδα StudentHouse.gr, την πρώτη ελληνική υπηρεσία για εύρεση φοιτητικής στέγης κι οικονομικής ενοικίασης. Εξειδικεύεται σε user experience management για ηλεκτρονικές επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα ασχολείται με την εκπόνηση, τον έλεγχο και την συμβουλευτική επιχειρηματικών πλάνων. Παράλληλα, ασχολείται μαζί με την ομάδα του, τη webflow.gr, με τη δημιουργία κι ανάπτυξη καινοτόμων νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Βουδούρη Ειρήνη

Η Ειρήνη Βουδούρη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ. Έχει αναπτύξει σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Έχει συμμετάσχει σε ανταγωνιστικά ερευνητικά προγράμματα και σε μελέτες συμβούλου για δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς. Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα αφορούν κυρίως στην ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων, την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη.

Βουτσινά Κατερίνα

Η Δρ. Κατερίνα Βουτσινά κατέχει διδακτορικό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το London School of Economics and Political Science, μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Μάρκετινγκ και πτυχίο στην Οικονομική Επιστήμη από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η έρευνα της επικεντρώνεται στη μελέτη της επιχειρηματικότητας και των οργανωσιακών και κοινωνικο-οικονομικών επιπτώσεων της τεχνολογίας στην παγκόσμια οικονομία. Πιο συγκεκριμένα, στρατηγική επιχειρηματικότητα, νέες μορφές οργάνωσης της εργασίας, και τεχνολογική καινοτομία βρίσκονται στην καρδιά του ερευνητικού της έργου.

Βώσσος Σπύρος

Ο Σπύρος Βώσσος κατά την επαγγελματική του σταδιοδρομία δραστηριοποιήθηκε στους τομείς των κατασκευών & real estate, ΑΠΕ, αειφορίας, ανάπτυξης δικτύων, λιανικής,στρατηγικής, διεθνών εμπορικών σχέσεων και συμβουλευτικής. Η επαγγελματική του εμπειρία έχει αποκτηθεί στη διάρκεια 25 ετών κατά τη συνεργασία του με Ευρωπαϊκές,Αμερικανικές και Ασιατικές εταιρείες, άλλοτε ως επιχειρηματίας και άλλοτε ως διευθυντικό στέλεχος. Είναι μέλος Ελληνικών και Διεθνών συνδέσμων, έχοντας παράλληλα ευρεία παρουσία ως μέντωρ σε εθελοντικούς οργανισμούς συμβουλευτικής και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικών Επιστημών (Φυσικός) από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και μεταπτυχιακού τίτλου Master’s in Management Engineering από το Πανεπιστήμιο L.I.U New York των Η.Π.Α.
Σήμερα, είναι Country Director Ελλάδας & Κύπρου του ομίλου ALX, και Partner της εταιρείας Novel Horizons Consulting.

Γιοβανώφ Γρηγόρης

Ο Δρ. Γρηγόρης Γιοβανώφ είναι καθηγητής Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας και πρώην Αναπληρωτής Πρύτανης του Athens Information Technology.

Η επαγγελματική του καριέρα περιλαμβάνει μία εικοσαετή θητεία στην βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας οπου έχει εργαστεί στα ερευνητικά εργαστήρια της Eastman Kodak και Hewlett-Packard και έχει διατελέσει συν-ιδρυτής και διευθυντικό στέλεχος σε δύο startup εταιρείες στo Silicon Valley.

Ο κος Γιοβανώφ έχει διετελέσει μέλος του Δ.Σ. της Hellas Online και προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες στρατηγικής σε έναν αριθμό εταιρειών, νεοφυών επιχειρήσεων και συνεργατικών σχηματισμών στους τομείς των ΤΠΕ, Βιοτεχνολογίας και Ναυτιλίας.

Γκόντας Μιχάλης

Ο Μιχάλης αποφοίτησε από το ΟΠΑ το 2009 και συνέχισε τις σπουδές στο Global Entrepreneurship Program (GEP) κατά την διάρκεια του οποίου φοίτησε στο EM Lyon Business School (France), Zhejiang University (China), και στο Babson College (USA) γεγονός που τον βοήθησε να κατανοήσει την επιχειρηματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αποφασισμένος να ξεκινήσει κάτι δικό του ως λάτρης του καλόυ φαγητού και της τεχνολογίας ίδρυσε το Forky μια νέα υπηρεσία που σου φέρνει υπέροχο φαγητό σε λίγα λεπτά.

Eκτός από την επιχειρηματικότητα, τα πάθη του είναι το μπάσκετ, το Brazilian jiu jitsu και τα ελληνικά νησιά.

Δαμουλιάνος Άγγελος

Ο Άγγελος Δαμουλιάνος είναι ο ιδρυτής του botilia.gr και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Digital Agency Umobit AE ενώ έχει πολύχρονη εμπειρία ως project manager σε μεγάλες επιχειρήσεις πληροφορικής και τράπεζες. Έχει σπουδάσει Επιστήμη Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Δοβλέτογλου Χρήστος

Ο Χρήστος είναι κάτοχος MBA από το Manchester Business School και το Boston University School of Management. Κατά τη διάρκεια της δεκαπενταετούς σταδιοδρομίας του στην Canon Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής (EMEA), εργάστηκε σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις στη Δυτική Ευρώπη, τη Βρετανία (UK), την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (CEE) και την Ελλάδα, σε ποικίλους τομείς όπως στη γενική διεύθυνση, στη στρατηγική, στην oργάνωση και διοίκηση εθνικών και διεθνών πωλήσεων, καθώς και στη διαχείριση παγκόσμιου πελατολογίου. Μέσα από τη συνεργασία του με επιχειρήσεις, συνεργάτες και καταναλωτές, ο Χρήστος έχει πολυδιάστατη εμπειρία στους τομείς Β2B (εταιρικά προιόντα και υπηρεσίες) και B2C (καταναλωτικά προιόντα και υπηρεσίες), σε προιόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας και άλλα, σε περισσότερες από 30 χώρες. Μεταξύ άλλων ρόλων συμπεριλαμβανομένου του Διοικητικού Συμβούλου σε γνωστές εταιρίες, ο Χρήστος συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της Canon ως Γενικός Διευθυντής της Canon Ελλάδος, Πανευρωπαικός Διευθυντής για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Δ/ντής Πωλήσεων -υπεύθυνος για τις απευθείας πωλήσεις σε επιχειρήσεις- στην Canon UK, Περιφερειακός Δ/ντής Πωλήσεων -υπεύθυνος για τις πωλήσεις μέσω συνεργατών- στην Canon CEE, καθως και Πανευρωπαικός Δ/ντής Εταιρικών Συμμαχιών για τους παγκόσμιους λογαριασμούς της Canon EMEA. Ο Χρήστος συμβουλέυει νεοφυείς και ώριμες επιχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο και επιθυμεί να συμβάλλει στη στρατηγική και δυναμική ανάπτυξη τους. Έχει πάθος για την ανάδειξη νέων ιδεών και επιχειρηματιών από όλους τους κλάδους, που τολμούν να καινοτομήσουν, τους βοηθά να εξελιχθούν και να πραγματοποιήσουν το όραμα και τους στόχους τους.
www.linkedin.com/in/christosdovletoglou

Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος

Ο Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε το 1976 στην Πάτρα Αχαΐας. Σε ηλικία 8 ετών μετακόμισε στην Αθήνα όπου και κατοικεί πλέον μόνιμα. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

Οι συνδυαστικές σπουδές του στον τουρισμό και την πληροφορική, τον οδήγησαν από νωρίς να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον ανερχόμενο κλάδο της Τουριστικής Τεχνολογίας και να αποτελέσει ανώτατο στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Από το 2009 ξεκίνησε την δική του διαδρομή στον χώρο της επιχειρηματικότητας, με την Hermes Hotelia όπου και έκανε ένα πετυχημένο exit, τη Hotelgene, το πρώτο εξειδικευμένο Digital Strategy Agency για ξενοδοχεία καθώς και τη Hotelgenius, ένα τεχνολογικό start-up που έχει μέχρι σήμερα σηκώσει χρηματοδότηση 770k και με διεθνή παρουσία.

Τέλος, το 2016 εκδόθηκε και το πρώτο του βιβλίο, ένα μυθιστόρημα με τίτλο “Ο καμβάς της τρέλας” από τις εκδόσεις Φυλάτος

Καλλής Ανδρέας

Andreas Kallis is currently an Advisor to multiple companies (both start-ups and established/mature firms) in software and new media. He sits on the advisory board of the PJ TechCatalyst fund and is a Mentor for Metavallon. He was previously Director for the Southern/Eastern Europe region of Thomson Reuters GRC. Andreas joined GRC from the Markets division of Thomson Reuters where he was VP, Business Development & Strategy EMEA for Reuters Insider. Prior to joining Thomson Reuters, Andreas worked for Barclays Capital in the investment banking division where he was responsible for managing relationships with corporate debt issuers in Southern Europe. Prior to this, Andreas spent six years working for Euromoney Plc as a Regional Director for their emerging markets information business (ISI). He has also held positions at Macedonia-Thrace Bank in Greece and SPG Media in London. Andreas has an MBA from the London Business School and has also completed studies at the EDHEC business school in France and the Wharton school in the US.

Καλλής Απόστολος

Ο Απόστολος Καλλής έχει εργασιακή εμπειρία στο χώρο του ICT πάνω από 15 χρόνια. Σήμερα εχει τη θέση του Senior Vice President Πωλήσεων και Ανάπτυξης για το TM Forum, τον μεγαλύτερο όμιλο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στον κόσμο που επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε επιχειρήσεις για τη συνεχή μετατροπή και εξέλιξη τους μέσα στα πλαίσια της ψηφιακής οικονομίας.

Ως στέλεχος της ηγετικής ομάδας του TM Forum,  ο Απόστολος και η ομάδα του συνδέουν μεταξύ τους πάνω από 85.000 επαγγελματίες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας απο περισσότερες απο 900 εταιρείες-μέλη και παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες με σκοπό τη μείωση του κόστους, των κινδύνων, τη βελτίωση της ευελιξίας και την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Ο Απόστολος συνεργάζεται με πελάτες σε Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη και την Αμερική και ταξιδεύει πολύ συχνά για την υποστήριξη εργων δίνοντας παράλληλα και το παρών σε σημαντικά συνέδρια του χώρου. Έχει υπάρξει σύμβουλος ανάπτυξης σε πολλές εταιρείες τεχνολογίας (CellVision, DaX, Velocent, Oblicore, Etiya, Velti, Accanto IST) εστιάζοντας σε θέματα που αφορούν στη διεθνή επέκταση, στη στρατηγική πωλήσεων και στο μάρκετινγκ. Πρόσφατα, εντάχθηκε στα διοικητικά συμβούλια των Offerial, PanelSensor και PollFish, εταιρείες που υποστηρίζονται από τους φορείς χρηματοδότησης PJ Tech Catalyst και IQBility.

Ο Απόστολος είναι κάτοχος BA International Business από το Πανεπιστήμιο του Brighton και MBA στις τηλεπικοινωνίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κοντού Μάγκυ

Η Μάγκυ Κοντού, είναι  συνιδρύτρια και Head of Operations της εταιρίας SimpleApps. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο των mobile apps και του digital marketing, ενώ οι υπηρεσίες της έχουν διακριθεί σε πολλές διαγωνισμούς νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έγινε συνιδρύτρια της SimpleApps, ενώ σήμερα συνδυάζοντας την αγάπη για το UI/UX design και το πάθος της για τις mobile τεχνολογίες, επιβλέπει το δημιουργικό και σχεδιαστικό αποτέλεσμα των προϊόντων της εταιρείας. Η Μάγκυ συμμετέχει στο Συντονιστικό Συμβούλιο του Corallia gi-Cluster, του μεγαλύτερου gaming cluster στην Ελλάδα. Είναι κάτοχος προπτυχιακού τίτλου σε Computer Science και μεταπτυχιακού τίτλου σε Mobile Computing από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire (UH) στην Αγγλία. 

Κουτσολιούτσος Δημήτρης

Education Athens University of Economics and Business, 2004 – 2008. CEO at Farmers Republic January 2013 – present. Financial Analysis & Budgeting Dept. at Hellenic Duty Free Shops September 2009 – March 2013 and at Hellenic Duty Free Shops September 2009 – September 2011. Retail at Folli Follie January 2004 – September 2009. Research assistant at National Center for Social Research July 2005 – October 2007. S.B.M. at Red Bull June 2006 – August 2007. Research at Athens University of Economics and Business January 2007 – June 2007. Assistant at Panteion University September 2006 – February 2007. Wholesale Manager at Fancy Faux – Fancy Gadgets January 2004 – January 2007. General Administration trainee at Oltre Mare July 2003 – January 2004.

Κουτσουράδης Αντώνης

Born in Chios in 1955 and studied Economics in University of Piraeus (1972-1978). In 1980 joined P&G Hellas as Associate Manager Financial Analysis and Budget Control. Between Sept 2000 and Aug 2012 was Finance Director in P&G Hellas and a key member of P&G West Europe Finance Leadership Team and Greek Organization Leadership Team. As Finance Director provided leadership to business decision making and led business planning and strategy development and execution. During his career was a trainer in many P&G seminars, speaker in many forums inside and outside of the company with active participation in various CEO and CFO round tables, locally and abroad. Currently, is providing voluntary mentoring, coaching and support to emerging entrepreneurs for a better understanding the business environment and how to create efficient business plans.

Κυριμκυρίδης Ιωάννης

Ο Γιάννης Κυριμκυρίδης γεννήθηκε το 1979 στα Ιωάννινα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών της ΑΣΟΕΕ και κάτοχος ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Rotterdam School of Economics. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου έχοντας δημιουργήσει διεθνείς πλατφόρμες, όπως το themusicase.com, otherlap.com και heedia.com στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Είναι επίσης, συνιδρυτής της εταιρίας κατασκευής λογισμικού Widget.gr.

Λέντσιος Διαμαντής

Εκτελεστικός Πρόεδρος Sirecled Ελλάς AE
Διαθέτει 22 χρόνια εμπειρίας σε υψηλόβαθμες θέσεις διοίκησης επιχειρήσεων (ως Γενικός Διευθυντής, Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής, Διευθύνων Σύμβουλος, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου) σε ελληνικούς και διεθνείς ομίλους, εκ των οποίων κάποιοι είναι εισηγμένοι στο ΧΑ και με δραστηριοποίηση σε βιομηχανικά προϊόντα (φυσικό αέριο, τσιμέντο, πετρελαϊκά προϊόντα, χημικά) καθώς και σε καταναλωτικά προϊόντα (καλλυντικά, τρόφιμα και προϊόντα ζύμης). Έχει εργαστεί σε Ελλάδα, Ιταλία (8 χρόνια) και Νιγηρία (2 χρόνια) με εξειδίκευση στη Διαχείριση Κρίσεων, την Αναδιάρθρωση Προβληματικών Επιχειρήσεων (σε στρατηγικό, λειτουργικό και οικονομικό επίπεδο). Είναι κάτοχος πτυχίου Χημικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, M.Sc. από το Ινστιτούτο Επιστημών και Τεχνολογιών του Μάντσεστερ (UMIST) καθώς και Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Henley Management College (Μεγ. Βρετανία).
Linkedin profile

Ματσιτέλι Αντώνιος

Είναι μέλος του ΚΕΜΕΛ. Ηλεκτρολόγος μηχανικός για 10 χρόνια σε εταιρίες Ν. Αφρικής, στην εκπόνηση μελετών και σχεδιασμό ηλεκτρικών κινητήρων. Στην Johnson & Johnson Hellas για 24 χρόνια, αρχικά με την ιδιότητα του διευθυντή προϊόντος και στην συνέχεια ως γενικός διευθυντής του ιατρικού τομέα. Αναπτύσσοντας τους στόχους επένδυσης/κέρδους. Από το 2005 σύσταση συμβουλευτικής προσωπικής εταιρίας, με σκοπό τη στήριξη μικρών εταιριών και mentoring στελεχών.

Μεθόδιος Ιωάννης

Η 30ετής καριέρα του επικεντρώνεται κυρίως στο χώρο των συμβούλων επιχειρήσεων. Από το 2005 αφιερώνει σημαντικό εθελοντικό χρόνο στη προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας με διαλέξεις και σεμινάρια η ως μέντορας/σύμβουλος νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups). Παράλληλα ασχολείται με επενδύσεις σε μισθωμένα εμπορικά ακίνητα, είναι μέλος του Συμβουλίου Ιδρύματος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του ΔΣ της εταιρίας Unibios, Αντιπρόεδρος του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερς Ελλάδος), και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Πινακοθήκης Αρτας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Accenture Ελλάδος (1991-2004), της μεγαλύτερης εταιρίας διεθνώς συμβούλων οργάνωσης, διοίκησης και πληροφορικής. Ήταν ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος Συμβούλων Επιχειρήσεων στην Ernst & Young στην Ελλάδα (1982-1991), και επίσης διευθυντικό στέλεχος (Associate) στην εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων Booz Allen & Hamilton (1976-1982) στις ΗΠΑ. Επίσης, ήταν Διοικητής του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών (2004–2005) και Αντιπρόεδρος του ΕΠΥ/ΕΕΔΕ.

Τελείωσε το Πανεπιστήμιο Αθηνών ως Μαθηματικός. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στις ΗΠΑ, όπου έλαβε πτυχίο Master στην πληροφορική και διδακτορικό (PhD) στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Μπαλαφούτης Θάνος

Θάνος Μπαλαφούτης είναι Γεωπόνος Γεωργικής Μηχανικής απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) το 2003, κατέχει MSc στη Γεωργική & Περιβαλλοντική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Cranfield (2004) και διδακτορικό δίπλωμα σχετικά με τη χρήση βιοκαυσίμων σε γεωργικούς ελκυστήρες από το ΓΠΑ (2012). Έχει 11 χρόνια ερευνητική εμπειρία σε ενεργειακά συστήματα στον τομέα της γεωργίας και τα τελευταία 3 χρόνια στις τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας. Έχει συμμετάσχει ως κύριος ερευνητής και διαχειριστής σε 21 χρηματοδοτούμενα έργα από την ΕΕ και τη ΓΓΕΤ. Είναι μέλος της ομάδας επιχειρηματικής διαχείρισης της καινοτομίας των ερευνητικών αποτελεσμάτων στο ΓΠΑ (Μεταφορά Τεχνολογίας) για πάνω από 2 χρόνια. Έχει 36 επιστημονικές εργασίες σε περιοδικά και συνέδρια.

Νικολάου Ιωάννης

Ο κ. Ιωάννης Νικολάου είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής του Μεταπτυχιαού Προγράμματος στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυανμικού και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης του ΟΠΑ. Εκπόνησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Manchester School of Management, UK και στην συνέχεια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα. Διδάσκει μαθήματα Οργανωσιακής Συμπεριφοράς/Ψυχολογίας και Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ενδοεπιχειρησιακών προγραμμάτων εκπαίδευσης στελεχών. Περισσότερες πληροφορίες: http://about.me/nikolaou.

Νιφόρος Θάνος

Ο κος Νιφόρος γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι οικονομολόγος με 25ετή δραστηριότητα στο χρηματοπιστωτικό τομέα με σημαντική εμπειρία στην αξιολόγηση Ξένων Άμεσων και Έμμεσων επενδύσεων και στην προσέλκυση δανειακών και ιδιωτικών κεφαλαίων. Έχει διατελέσει στέλεχος επενδυτικής τραπεζικής στην ΕΤΕΒΑ και εργαστεί για χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και επενδυτικά γραφεία στην Αθήνα και Νέα Υόρκη, ως οικονομικός αναλυτής και στέλεχος επενδυτικής τραπεζικής με ποικίλα αντικείμενα όπως η εταιρική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων, η εισαγωγή εταιρειών στο χρηματιστήριο, οι αποτιμήσεις εταιρειών, οι αξιολογήσεις επενδυτικών σχεδίων στην Ελλάδα και Αφρική καθώς και με χρηματοδοτήσεις ενναλακτικών πηγών ενέργειας στην Ελλάδα και στη Χιλή. Έχει διατελέσει συνεργάτης της αμερικανικής αναπτυξιακής τράπεζας OPIC με έδρα τη Ουάσιγκτον, επενδυτικός σύμβουλος της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη προσέλκυση επενδύσεων και σήμερα συνεργάζεται μετην εταιρεία συμβούλων Estia Business Group, με έδρα τη Νέα Υόρκη και με διεθνείς Οργανισμούς. Είναι κάτοχος πτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το European University της Ελβετίας και μεταπτυχιακού τίτλου MBA στην χρηματοοικονομική διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Hull της Αγγλία και είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Επενδύσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Νόβακ Ζωή

Η Ζωή Νόβακ είναι σύμβουλος ανάπτυξης γαστρονομικού και εναλλακτικού τουρισμού. Βοηθά προορισμούς να προωθήσουν τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία τους μέσα από τον τουρισμό της περιοχής και συμβουλεύει επιχειρήσεις στην ανάπτυξη και προώθηση εμπειριών γαστρονομικού και εναλλακτικού τουρισμού για τους επισκέπτες τους.

Είναι Μηχανικός Περιβάλλοντος, MSc και Περιφερειολόγος, έχει καταρτιστεί στο εξωτερικό ως σύμβουλος επιχειρήσεων και από το 2012 είναι μέλος του Advisory Board του Hellenic Startup Association. Είναι το πρώτο και μοναδικό πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς μητρώου διαμεσολαβητών συνεργασίας (Partnership Brokers Association) στην Ελλάδα.

Ντούβρας Κωνσταντίνος

Ο Κώστας Ντούβρας είναι συνιδρυτής στο Pockee, μία καινοτόμα εφαρμογή mobile couponing. Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας σε μία από τις μεγαλύτερες FMCG εταιρείες αποφάσισε να αφήσει τον «corporate» κόσμο και να μπει στο μαγικό κόσμο των start-ups. Λατρεύει τις πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες και πιστεύει πως μέσα από τη διάδωση της γνώσης και των νέων ιδεών ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τους νέους της Ελλάδος.

Παξιμάδης Δημήτριος

Σπουδές: Πανεπιστήμιο Miami (B.S. Industrial Engineering), ΜΒΑ studies , Xavier University.

Εργασιακή Εμπειρία: Program Analyst / Supervisor,  IBM WTC, Detroit  και Αθήνα.

Διευθυντής Marketing Services, Coca-Cola Export, Αθήνα.

Γενικός Διευθυντής και μέτοχος, BBDO Advertising Athens.

Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και κύριος μέτοχος, OgilvyOne, Athens, 1987-2005.

Mέλος του ΚΕΜΕΛ από το 2010.

Συγγραφέας: «ΠΡΟΩΘΗΣΗ  ΠΩΛΗΣΕΩΝ και DIRECT MARKETING», και «ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ DIRECT ΣΤΟ CRM».

Παπαγιαννάκης Γεώργιος

Ο Γιώργος Παπαγιαννάκης είναι διδάκτορας Στρατηγικής Επιχειρήσεων (ΟΠΑ), κάτοχος πτυχίου στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΠΑΠΕΙ) και μεταπτυχιακού τίτλου στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση (University of Strathclyde). Δίνει διαλέξεις σε θέματα στρατηγικής, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Επίσης, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ζητήματα που αφορούν επιχειρηματικά μοντέλα με έμφαση στη χρηματοοικονομική τους αποτίμηση με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού.

Παπασπύρος Θωμάς

Ο Θωμάς είναι CTO στο TheCityGame, μια εφαρμογή που κινητοποιεί τους ανθρώπους να κάνουν μια καλή πράξη κάθε μέρα. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει σχεδιάσει, υλοποιήσει και διαχειριστεί μεγάλα τεχνολογικά έργα έχοντας υπόψιν του τον πλήρη κύκλο ζωής τους. Έχει συμμετάσχει σε 3 startups (σε 2 από αυτά ως συνιδρυτής) καθώς και σε 2 επιταχυντές στην Ολλανδία και στην Χιλή.

Πεπελάση Ιωάννα Σαπφώ

Η Ιωάννα Σαπφώ Πεπελάση, είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και διευθύνει το πρόγραμμα της ιστορίας της επιχειρηματικότητας και του Εταιρικού Τομέα. Έχει συνεπιμεληθεί τρεις διεθνείς τόμους για την ιστορία της επιχειρηματικότητας. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή περιοδικά. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Εταιρείας της Ιστορίας της Επιχείρησης. Από το 2010 ως το 2013 διετέλεσε μέλος του ΔΣ του ΚΕΠΕ.

Πουλυμενάκου Αγγελική

Angeliki Poulymenakou is Associate Professor in the Department of Management Science & Technology of the Athens University of Economics and Business. Prior to this, she has served as Lecturer in Information Systems at the Information Systems Department of the London School of Economics and Political Science. She holds a first degree in Mathematics (University of Athens), and MSc and PhD degrees in Information Systems both from the London School of Economics and Political Science. Her research interests over the years have addressed advanced knowledge analysis and management methods (PhD), inter-organisational networks, IT enabled organisational change and new methods of work, business processes level implications of ERP, e-learning particularly in workplace contexts, e-government (studies in Brazil and Greece), and implications of digital entrepreneurship (China). She has published 25 papers in international journals, 50 papers in peer reviewed international conferences and two books (by Springer Berlin and Kluwer Academic Publishers). Currently she serves on the editorial board of three international journals, while she has served on the program committee and as associate editor for international information systems conferences for multiple years (ICIS, ECIS, IFIP). She has been program co-chair and organising chair for the IFIP WG 8.2 & 9.4 conference (Athens, 2003), program chair for MCIS (Athens, 2009) and programme and organising chair for IFIP WG 9.5 (Athens, 2009). She has acted as research coordinator in 20 EU and national funded Research and Development projects most of them involving collaboration with academic and industrial partners across Europe. Since 2001 she is the Director of the Organisational Information Systems Research Group first in the ELTRUN and then in the ISTLab of the Department of Management Science and Technology of the AUEB.

Ραμάκης Μιχαήλ

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και κάτοχος ΜΒΑ από το  University of Surrey. Διαθέτει   μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στη χρηματοοικονομική διαχείριση, αναδιάρθρωση και επιχειρηματική ανάπτυξη εταιρειών σε τοπικό και περιφερικό επίπεδο. Έχει εργαστεί ως Αudit Supervisor στην Price Waterhouse, Finance Director στις εταιρείες Welcome Hellas, Wyeth Hellas και Novo Νordisk, Europe Finance Manager στην Wackenhut (G4S) και Vice president/Group CFO στην Γένεσις Φάρμα.

Ρούστας Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Ρούστας διευθύνει τη θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας IQbility του ομίλου Quest και διαχειρίζεται τις σχέσεις με επενδυτές, συνεργάτες και μέντορες. Ξεκίνησε την καριέρα του ως επιστημονικός συνεργάτης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στη συνέχεια συμμετείχε στην ομάδα που ξεκίνησε τις Αττικές Τηλεπικοινωνίες, την εταιρεία που ανέπτυξε το πρώτο ιδιωτικό δίκτυο οπτικών ινών στη Ελλάδα, αλλάζοντας τα δεδομένα στην εγχώρια αγορά τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Η εταιρία εξαγοράστηκε από την HoL το 2006. Εν συνεχεία μετακινήθηκε στη Link A.E., εταιρία που αναπτύσσει ευρυζωνικά δίκτυα για μεγάλoυς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει τεχνικούς, εμπορικούς και διοικητικούς ρόλους. Ο Αλέξανδρος έχει επίσης συμμετάσχει σε συμβουλευτικά προγράμματα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Ο Αλέξανδρος έχει δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ε.Μ.Π.

Σαλάβου Ελένη

Η Ελένη Σαλαβού είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα τρέχοντα επιστημονικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται σε θέματα καινοτομίας, κοινωνικής επιχειρηματικότητας και στρατηγικής. Είναι ιδρυτικό μέλος της ερευνητικής μονάδας κοινωνικής επιχειρηματικότητας (http://use.aueb.gr/). Το επιστημονικό της έργο (~1000 ετεροαναφορές), περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια. Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πρώτο Ελληνικό βιβλίο για κοινωνική επιχειρηματικότητα (2014) και βιβλίο για καινοτομία και αλλαγή (2013) από τις εκδόσεις Rosili.

Σούρας Αριστείδης

Ο Αριστείδης Σούρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982, και είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ από το Πανεπιστήμιο του Bradford. Από το 2008 έως το 2014 εργάστηκε στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Ernst & Young Ελλάδας, και από το 2014 είναι βασικός εισηγητής για θέματα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στα σεμινάρια με τίτλο «Σχεδιασμός, Υλοποίηση και Αξιολόγηση Αναπτυξιακών Προγραμμάτων», που διοργανώνονται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με δωρεά από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». 

Σούσης Ηλίας

Ο Ηλίας Σούσης είναι Head of Domestic Market, Agencies and YouTube Greece, Cyprus, Malta στην Google για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Μέχρι τις αρχές του 2011 ασκούσε καθήκοντα Senior Business Development Manager στην Google Ιρλανδίας για τις αγορές Νότιας Ευρώπης και Αφρικής. Πριν εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης και ξεκίνησε το δικό του startup στον χώρο της ένδυσης. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει MBA από το INSEAD.

Σπανός Γιώργος

Οι βασικές σπουδές του Γιώργου Γ. Σπανού περιλαμβάνουν Humanities & Psychology στο Deree, Mech. Engineering στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, και Int’l Shipping & Logistics στο Λονδίνο.

Αργότερα, απέκτησε προσωπική κατάρτιση στη Θεωρία και Πράξη της Αντιτρομοκρατίας, από το Παν. του Leiden στη Χάγη, στους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς, από το HEC του Παρισιού, και στην Αρχαιοελληνική και Πρωτοχριστιανική Γραμματεία, από ένα κοινό πρόγραμμα του Harvard και του MIT.

Τα τελευταία 20 χρόνια, ο Γιώργος Σπανός δραστηριοποιείται με επιμονή και δυναμικότητα ως επιχειρηματίας πρώτης γραμμής, στην ίδρυση, την αγορά, την αναδιάρθρωση, τη λειτουργία και την πώληση ναυτιλιακών & εμπορικών εταιρειών στην Ελλάδα, τη Γαλλία, την Κίνα και την Κολομβία.

Ταυτόχρονα, ως υπέρμαχος της Πολιτιστικής και της Οικονομικής Διπλωματίας έχει διατελέσει Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Κολομβίας στην Αθήνα, για πολλά χρόνια, απολαμβάνοντας βραβεία και υψηλές διακρίσεις από ελληνικά και διεθνείς Αρχές & Οργανισμούς. Έχει, επίσης, διατελέσει Πρόεδρος σε διάφορα πολιτιστικά ιδρύματα και σωματεία, και έχει υπάρξει προσωπικός σύμβουλος σε Βουλευτές πάνω σε θέματα Επιχειρηματικότητας, Ναυτιλίας & Πολιτισμού – ο ίδιος ήταν υποψήφιος το 2004 Εθνικές Εκλογές.

Ο Γιώργος Σπανός, σήμερα είναι μέντορας σε νεοϊδρυόμενες καινοτόμες επιχειρήσεις (Start-ups) και μέσα από τις πολυσχιδείς επιχειρηματικές εμπειρίες του δρα ως ανεξάρτητος εξειδικευμένος σύμβουλος σε εταιρείες και διοικητικά στελέχη κρατικών ή ιδιωτικών οργανισμών, σε θέματα Ανάπτυξης, αλλά και σε θέματα Διαχείρισης Ευαίσθητων Προσωπικών Θεμάτων ή Ενδοεταιρικής Απάτης, ενσωματώνοντας στη συναισθηματική νοημοσύνη την ειδικότητα του στην αναγνώριση και ανάλυση μικρο-εκφράσεων και της γλώσσας του σώματος, στην κατανόηση κρυμμένων συναισθημάτων και στην ανίχνευση του ψεύδους.

Παραμένει μέτοχος σε διάφορες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και ως συγγραφέας, ερευνά και φέρνει στο φως αληθινές ιστορίες που εμπνέουν. (www.about.me/george.g.spanosLinkedIn)

Σπινέλλης Διομήδης

Ο Διομήδης Σπινέλλης είναι Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει τα βραβευμένα και ευρέως μεταφρασμένα βιβλία «Code Reading» και «Code Quality» καθώς και πάνω από 200 επιστημονικές εργασίες. Μετέχει στη συντακτική επιτροπή του περιοδικού IEEE Software όπου δημοσιεύει τη στήλη «Tools of the Trade». Εργαλεία και βιβλιοθήκες λογισμικού ανοικτού κώδικα που έχει υλοποιήσει αποτελούν τμήμα των λειτουργικών συστημάτων Mac OS X και BSD Unix.

Σταθοπούλου Μαριλένα

Η Μαριλένα Σταθοπούλου έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στον χώρο των FMCG, με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης, των κατηγοριών που δραστηριοποιούνται τα brand της εταιρίας. Πλέον δρα ως σύμβουλος επαγγελματιών, με στόχο την ενίσχυση και την εξέλιξη νέων ιδεών σε επιχειρηματική δράση. Έχει συνεργασία με την ΜΚΟ Αέλια, όπου συμμετέχει ως mentor στα προγράμματα ενδυνάμωσης επαγγελματιών, στον δημιουργικό κλάδο και έχει ξεκινήσει συνεργασία με καλλιτεχνικό χώρο για την διαμόρφωση ταυτότητας και την οργάνωση καλλιτεχνικών project.

Τονικίδου Άρτεμις

Η Άρτεμις Τονικίδου (MSc, MBA) είναι οικονομολόγος και  εργάζεται ως μέντορας – σύμβουλος, ιδίως για μικρές και νεοφυείς επιχειρήσεις, στους τομείς της επιμόρφωσης, της δημιουργίας νέων προϊόντων και της προετοιμασίας επιχειρηματικών σχεδίων  και σχεδίων μάρκετινγκ. Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School και έχει μεταπτυχιακό στα Οικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών  έχει συνεργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων με το EkinisiLab του ΣΕΒ και το INNOVATHENS, ενώ παράλληλα προσφέρει pro – bono υπηρεσίες για το iforU.
Linkedin profile

Τραπεζάνογλου Βασίλης

Ο κ. Βασίλης Τραπεζάνογλου είναι Πρόεδρος και Iδρυτής της εταιρίας DISC SA – Digital Innovation Services Center, Σύμβουλος στη Διοίκηση της Viva Wallet SA. Είναι πτυχιούχος Μαθηματικών (Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) και Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (Grenoble, Γαλλία), με μεταπτυχιακό δίπλωμα Περιφερειακής Ανάπτυξης (Πάντειο, Αθήνα). Στη διάρκεια της καριέρας του διετέλεσε Διευθυντής Πληροφορικής σε Διυλιστήρια (ΕΛΔΑ/ΕΛΠΕ, ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ) και στη Xiosbank, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής, Ηλεκτρονικής Τραπεζικής (Winbank), Πληροφορικής και Οργάνωσης στην Τράπεζα Πειραιώς, καθώς και Σύμβουλος Διοίκησης της Eurobank (Πληροφορική και e-Business). 
Διετέλεσε Πρόεδρος και/ή Διευθύνων Σύμβουλος σε εταιρίες Πληροφορικής και Υπηρεσιών (LogicDIS, e-Solutions, Business Exchanges, e-Vision, Exodus, Piraeus Direct Services, ABC, Multifin, Sigma Χρηματιστηριακή). Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ (2000-2004), Αντιπρόεδρος του ΤΕΣΥΠ, μέλος της  Επενδυτικής Επιτροπής του ΤΑΝΕΟ και μέλος του Executive Jury για τα ευρωπαϊκά βραβεία Πληροφορικής (European ICT Prize) για 13 χρόνια. Μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της εταιρίας επιστημόνων Πληροφορικής ΕΠΥ (1997-1986).
Έχει αναλάβει αρκετές πρωτοβουλίες καινοτομίας στον ψηφιακό χώρο και είναι ο συγγραφέας του e-book “Τεχνολογία και Καινοτομία: Ο ρόλος των Τεχνολογιών Πληροφορικής για εξωστρεφή πελατοκεντρικά επιχειρησιακά μοντέλα» (2010, διαθέσιμο στο www.think-act.gr). Από το 2011 υποστηρίζει, ως μέντωρ, αξιολογητής ή κριτής διάφορες πρωτοβουλίες προώθησης της Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, όπως θερμοκοιτίδες, επιταχυντές, διαγωνισμούς καινοτομίας (Egg των Eurobank/Corallia, ACEin και e-nnovation του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Innovathens της Technopolis). Είναι μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τις ΤΠΕ της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας. Γεννήθηκε στο Σοχό Θεσσαλονίκης το 1947.

Τσάκος Πάνος

Ο Πάνος Τσάκος είναι στον Όμιλο Εταιρειών Viva από το 2001. Κατέχει την θέση του Chief Marketing Officer στις Viva Wallet Holdings, Viva Payments και Viva Online Services. Είναι υπεύθυνος για την εταιρική εικόνα, επικοινωνία και τη στρατηγική marketing που ακολουθεί ο Όμιλος στο σύνολο των αγορών που απευθύνονται οι υπηρεσίες / προϊόντα του.
Linkedin profile

Τσίγκος Ησίοδος

Ο Ησίοδος Τσίγκος είναι Senior Product Manager στην Upstream. Σε ρόλους Product Management, Project Management και Operations Management από το 2004, σχεδιάζει προϊόντα και είναι επικεφαλής ομάδων σε μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα έργα mobile marketing παγκοσμίως. Νωρίτερα εργαζόταν ως Software Engineer και είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π.

Φίλη Χριστίνα

Χριστίνα Φίλη, εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού Ashoka στην Ελλάδα. Η Χριστίνα Φίλη ξεκίνησε την καριέρα της ως επιχειρηματίας σε νεαρή ηλικία. Μετά από 10 χρόνια προσφοράς στο χώρο της εκπαίδευσης, εργάστηκε για την Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004»,  και στη συνέχεια για λογαριασμό εξέχουσας Ελληνικής οικογένειας με σημαντική κοινωνική προσφορά. Η Χριστίνα Φίλη, έχει σπουδάσει σύγχρονη φιλολογία, Ευρωπαϊκό πολιτισμό και είναι κάτοχος MBA.

Χατζηδάκης Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης σπούδασε Γραφιστική και δουλεύει σαν Art & Creative Director με ειδίκευση στο web & game design και UΙ&UΧ design σε εφαρμογές για κινητά. Είναι συνιδρυτής σε 3 εταιρίες που ασχολούνται με την ψηφιακή επικοινωνία, μία από αυτές είναι το Ελληνοαμερικάνικο Startup Pinnatta. Τον τελευταίο καιρό δουλεύει σαν Creative Director στο Ελληνικό startup Bubbllz. Δουλειές του έχουν βραβευτεί με χρυσό Ερμή και βραβείο ΕΒΓΕ.

 

Χρυσικός Γεώργιος

Υπήρξε Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. για περισσότερο από 15 χρόνια. H εταιρεία εμπορεύεται ποιοτικά προϊόντα, όπως κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, ποτά, delicatessen, δώρα και διατηρεί τα καταστήματα-κάβες “Cellier”. Στο παρελθόν λειτουργούσε και τα εστιατόρια “Cellier Bistrot” σε Αθήνα και Πειραιά και το “Cellier Caffe” στην Πανεπιστημίου 10. Πιο παλιά, ήταν για 12 χρόνια Γενικός Διευθυντής στην GTE – Sylvania S.A. (Λαμπτήρες & φωτιστικά σώματα) και προγενέστερα ανώτερο στέλεχος στα τμήματα marketing και πωλήσεων των εταιρειών Colgate-Palmolive, Warner-Lambert και Intercosmetics. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και επιμορφώθηκε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε θέματα marketing, πωλήσεων, διαφήμισης και management. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη στην Εταιρεία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (Ε.Α.Σ.Ε.), όπου διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του Executive Search, συμμετέχοντας στην εξεύρεση, αξιολόγηση και επιλογή Ανωτάτων Στελεχών για ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.