Ο τελικός και η ανάδειξη των νικητών του 12ου Δια-Πανεπιστημιακού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Ennovation θα πραγματοποιηθούν απομακρυσμένα στις 30 Απριλίου!

Την Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 θα πραγματοποιηθούν οι τελικές παρουσιάσεις των ομάδων που προκρίθηκαν στην τελευταία φάση του 12ου Δια-Πανεπιστημιακού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, ennovation 2019 που υποστηρίζεται από 20 Πανεπιστήμια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι 18 ομάδες των Entrepreneurship, Research και Young Entrepreneurship Stream θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους προτάσεις και την πρόοδό τους μέσα από τη συμμετοχή τους στην 8μηνη διαδικασία επιτάχυνσης της δεύτερης φάσης (virtual acceleration process).

 

Στην 17μελή κριτική επιτροπή ειδικών και επενδυτών θα συμμετέχουν μέλη της επιστημονικής επιτροπής, εκπρόσωποι των χορηγών και υποστηρικτών του διαγωνισμού, ο Κώστας Γκόγκος, Digital & Innovation Services, IT&T του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η Βερονίκη Ζέρβα, Community Engagement and Expansion Lead του Reload Greece, ο Γιώργος Καρατζάς, Country Category Business Team Lead της Unilever, ο Γιάννης Κορδώνης, Retail Innovation Manager της Cardlink, η Μαρία Λεοντίου, Head of Innovation Center της Eurobank, ο Θανάσης Μυλωνάς, Business Development Manager της Cardlink, η Πόλυ Παλαιογέωργου, OTE Group Process Improvement Director, ο Στέφανος Φαλκονάκης, Director of Marketing & Digital της Insurance Market, ο Αρσένης Σπύρος, Συντονιστής προγράμματος του NBG Business Seeds, εκπρόσωποι από το οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας, ο Ιωάννης Μεθόδιος, ΚΕΜΕΛ, ο Αντώνης Παπαδόπουλος, Project Manager, Athens Digital Lab, ο Βασίλης Τραπεζάνογλου, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, DISC SA και εκπρόσωποι των funds του Innovation Window, η Κατερίνα Καντεράκη, Operations & Network Manager του Metavallon, ο Γιώργος Καραντώνης, Partner του Metavallon, ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης του Velocity Partners, η Κατερίνα Πραματάρη, Αναπλ. Καθ. ΟΠΑ, Επιστημονική Υπεύθυνη ACEin & Partner Uni.Fund.

 

Την ίδια ημέρα μέσω διαδικτυακής σύνδεσης θα ανακοινωθούν οι νικητές του διαγωνισμού καθώς και τα χρηματικά βραβεία που θα λάβουν για τη διάκρισή τους.

 

Φέτος, οι Χρυσοί Χορηγοί του διαγωνισμού είναι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Cardlink, η Eurobank και η Unilever.

 

Επίσης, το διαγωνισμό ενισχύουν ως Χορηγοί η COSMOTE, η insurancemarket και η PEOPLECERT. Ακόμη, το Reload Greece, η PEOPLECERT, το Κέντρο ACEin και το NBG Business Seeds υποστηρίζουν το διαγωνισμό παρέχοντας στις ομάδες τη δυνατότητα πρόσβασης σε προγράμματα επιτάχυνσης, διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας, δομές φιλοξενίας και υποστήριξης καθώς και σε αναγνωρισμένα πιστοποιητικά.

 

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για να μάθετε τους μεγάλους νικητές!

Χρυσοί Χορηγοί

Χορηγοί

Υποστηρικτές