Πολιτική Απορρήτου

Προοίμιο
Για τη συμμετοχή σας στη σειρά σεμιναρίων «Retail 4.0, A glimpse to Retail Future» θα χρειαστεί να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε μια σειρά πληροφοριών και δεδομένων που σας αφορούν, συμπεριλαμβανομένων και προσωπικών δεδομένων. Συγκεκριμένα αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, η συλλογή και η επεξεργασία τους περιορίζεται στα απολύτως αναγκαία και κατάλληλα, τόσο σε είδος όσο και σε όγκο, και η επεξεργασία τους θα γίνει αποκλείστηκα για τις ανάγκες της συμμετοχής σας και την επικοινωνία σας με τους διοργανωτές. Σεβόμενοι την ιδιωτικότητα και με γνώμονα την προστασία του απορρήτου σας έχουμε μεριμνήσει για τη λήψη όλων των απαραίτητων και κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέσων για να διασφαλίσουμε αδιάληπτη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων για όσο διάστημα θα βρίσκονται στη διάθεσή μας. Παρακάτω θα βρείτε μια επισκόπηση των σκοπών για τους οποίους συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και μια αναλυτική παρουσίαση των τρόπων με τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε και των αρχών που διέπουν την επεξεργασία τους. Θα ενημερωθείτε επίσης για το ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας καθώς τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τα ασκήσετε. Θεωρούμε την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και της ιδιωτικότητάς σας πολύ σημαντική, και βασικό μέρος της σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσά μας, γι’ αυτό σας καλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην παρούσα δήλωση. Εφόσον καταχωρήσετε οποιαδήποτε προσωπικά σας δεδομένα και τα μοιραστείτε μέσω της φόρμας υποβολής (Φόρμα Υποβολής) μαζί μας ή μας τα αποκαλύψετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο (π.χ. επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email) τεκμαίρεται ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με την παρούσα δήλωση.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας e-mail σε μια εκ των διευθύνσων: eltrun@aueb.gr | acein@aueb.gr.

Επικαιροποίηση της παρούσας Δήλωσης Ιδιωτικότητας

Λόγω των επιχειρηματικών και τεχνολογικών εξελίξεων, ενδέχεται να τροποποιήσουμε την παρούσα Δήλωση. Σας καλούμε να ελέγχετε τακτικά την παρούσα Δήλωση, ώστε να είστε συνεχώς ενήμεροι για όποιες τυχόν αλλαγές.

Άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών
Εάν είστε κάτω των δεκαοκτώ ετών μην προβείτε σε οποιαδήποτε απευθείας ή μέσω της ιστοσελίδας αλληλεπίδραση μαζί μας, καθώς δεν μπορούμε να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας.

Ποιοι είμαστε
Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που βρίσκεται στην Ευελπίδων 47Α, ΤΚ 11362, Αθήνα, και το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin), που βρίσκεται στην Κεφαλληνίας 46, ΤΚ 112 51, Αθήνα, τα οποία επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, είναι οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές του Ιστοτόπου της σειράς σεμιναρίων και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ορθή και ασφαλή λειτουργία αυτού και για την λήψη των απαραίτητων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς οι ίδιοι καθορίζουν τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, ως Υπεύθυνος επεξεργασίας. 

* Πιο κάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ακριβείς λόγους για τους οποίους συλλέγονται και επεξεργάζονται τα δεδομένα σας κάθε φορά.

Τι δεδομένα συλλέγουμε και πώς:

Α) Αν είστε Συμμετέχων της σειράς σεμιναρίων
Για τη διεξαγωγή της σειράς σεμιναρίων καθώς και για την επικοινωνία με τους Συμμετέχοντες είναι απαραίτητη η συλλογή και επεξεργασία μιας σειράς δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα συλλέγουμε το ονοματεπώνυμο των Συμμετεχόντων – μελών της Ομάδας –, και τα στοιχεία επικοινωνίας τους (αριθμός κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση). Τα προσωπικά δεδομένα παραχωρούνται από τους ίδιους τους Συμμετέχοντες και συλλέγονται όταν συμπληρώνουν και υποβάλουν τη φόρμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα. Ειδικότερα, με τη συμπλήρωση της φόρμας για την υποβολή της ιδέας σας προκειμένου να συμμετέχετε μέσω του ιστοτόπου (ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ) (εφεξής: ο Ιστότοπος) στη σειρά σεμιναρίων «Retail 4.0, A glimpse to Retail Future» (εφεξής: το Πρόγραμμα) θα μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως το ονοματεπώνυμο σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.  Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται και επεξεργάζονται από τη Google όπως ορίζει η λειτουργικότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας και το privacy policy της Google. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε: https://policies.google.com/privacy?gl=GR&hl=en-GB.

Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται και επεξεργάζονται από την Google για να επιτευχθεί η μέσω των υπηρεσιών της υποβολή της φόρμας συμμετοχής στην ψηφιακή πλατφόρμα του Προγράμματος.

Β) Αν συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας
Προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας) συλλέγονται και επεξεργάζονται επίσης και μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Αν επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας κάποια ερώτηση ή σχόλιο μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε όποια προσωπικά δεδομένα μας παραχωρήσετε (σίγουρα το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας που θα καταχωρήσετε στη φόρμα) για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Για ό,τι αφορά τα cookies που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα μας, ανατρέξτε στην Πολιτική cookies.

Γιατί επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας;
Α) Αν είστε Συμμετέχων του Προγράμματος
Για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του Προγράμματος σε συνθήκες διαφάνειας και αξιοκρατίας, καθώς και για την επικοινωνία με τους Συμμετέχοντες και τις Ομάδες, την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων και εμπλεκομένων μερών είναι απαραίτητο να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε κάποια στοιχεία και δεδομένα που σας αφορούν, συμπεριλαμβανομένων και προσωπικών δεδομένων, που εσείς μοιράζεστε μαζί μας στο πλαίσιο και για τις ανάγκες του Προγράμματος.

Συγκεκριμένα,
– Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε το ονοματεπώνυμό σας για την ταυτοποίηση των Συμμετεχόντων, την κατάρτιση πίνακα Συμμετεχόντων στο Πρόγραμμα και για τις ανάγκες διασφάλισης της διαφάνειας της διαδικασίας.
– Επιπλέον, επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να επικοινωνούμε μαζί σας στη διάρκεια του Προγράμματος, να σας ενημερώνουμε για τα νέα του Προγράμματος, να σας κοινοποιούμε δράσεις στα πλαίσια αυτού που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, να απαντάμε στα αιτήματά σας και για σκοπούς συμμόρφωσής μας με τη νομοθεσία και άσκησης των νόμιμων δικαιωμάτων μας.

Β) Αν συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας
Αν συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και μας στείλετε κάποια ερώτηση ή σχόλιο μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να ανταποκριθούμε στο ερώτημα ή το σχόλιό σας. Σε αμφότερες τις ως άνω περιπτώσεις, τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγονται και επεξεργάζονται περιορίζονται στα απολύτως αναγκαία και κατάλληλα, και η επεξεργασία τους περιορίζεται αυστηρά και αποκλειστικά στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Προγράμματος, ενώ διέπεται απαρέγκλιτα από τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και την κείμενη νομοθεσία και γίνεται πάντα με σεβασμό σε εσάς και την ιδιωτικότητά σας. Με την επιφύλαξη όσων ρητά αναφέρονται στην παρούσα Δήλωση και στους όρους και προϋποθέσεις του Προγράμματος, δεν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με κανέναν άλλο τρόπο, ούτε τα χρησιμοποιούμε για άλλο σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν τα μοιραζόμαστε με τρίτους, πλην των περιπτώσεων που ρητά αναφέρονται στο παρόν. Μπορείτε αν πάσα στιγμή να αποσύρεται τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας ή να μας ζητήσετε να σταματήσουμε την επεξεργασία τους. Στην περίπτωση αυτή η συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα θα επηρεαστεί αναλόγως.

Ποιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας και γιατί; Α) Αν είστε Συμμετέχων του Προγράμματος
i. Για τις ανάγκες της διεξαγωγής του Προγράμματος πρόσβαση στα δεδομένα σας θα έχει η ομάδα που ασχολείται με τη διεξαγωγή του Προγράμματος εκ μέρους του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν – ELTRUN, που εδρεύει στην Ευελπίδων 47Α, Αθήνα, και του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που εδρεύει στην Αθήνα, Κεφαλληνίας 46, που χειρίζεται την ψηφιακή πλατφόρμα στην οποία γίνεται η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής.

ii. Μετά τη συλλογή των δεδομένων σας από την ομάδα που ασχολείται με τη διεξαγωγή του Προγράμματος εκ μέρους του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν – ELTRUN, και του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόσβαση στα δεδομένα σας, κατόπιν αποστολής αντίστοιχου αρχείου από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, θα έχει και η ομάδα που ασχολείται με τη διεξαγωγή του Προγράμματος.

Συγκεκριμένα, το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν – ELTRUN και το Κέντρο Στήριξης της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μέσω του Ιστοτόπου (ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ) συλλέγουν τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο Πρόγραμμα, με τη συμπλήρωση της φόρμας για την συμμετοχή. Το Εργαστήριο αλλά και το Κέντρο ως ο διαχειριστής του Ιστοτόπου του Προγράμματος είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη συλλογή και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων και αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη λήψη και τήρηση των κατάλληλων μέτρων ασφαλείας στον Ιστότοπο του Προγράμματος για την προστασία των δεδομένων. 

Οι εμπλεκόμενοι με την υλοποίηση του Προγράμματος είναι ενήμεροι για την υποχρέωσή τους να προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα και την ιδιωτικότητά σας, να μην τα επεξεργαστούν ή χρησιμοποιήσουν για κανένα άλλο σκοπό ή λόγο πέρα από όσους σαφώς εξειδικεύονται στο παρόν και να μην τα κοινοποιήσουν επ’ ουδενί σε κανέναν Τρίτο.

Β) Αν συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας
Καταρχάς πρόσβαση στα δεδομένα σας θα έχει η ομάδα που ασχολείται με τη διεξαγωγή του Προγράμματος εκ μέρους του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν – ELTRUN και του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που χειρίζεται την ψηφιακή πλατφόρμα στην οποία φιλοξενείται η φόρμα επικοινωνίας. Οι εμπλεκόμενοι με την υλοποίηση του Προγράμματος είναι ενήμεροι για την υποχρέωσή τους να προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα και την ιδιωτικότητά σας, να μην τα επεξεργαστούν ή χρησιμοποιήσουν για κανένα άλλο σκοπό ή λόγο πέρα από όσους σαφώς εξειδικεύονται στο παρόν και να μην τα κοινοποιήσουν επ’ ουδενί σε κανέναν Τρίτο. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες και αρχές, εάν υποχρεούμαστε βάσει νόμου ή στο πλαίσιο των νόμιμων συμφερόντων μας.

Για πόσο διάστημα και πού διατηρούμε τα δεδομένα σας; 

Α) Αν είστε Συμμετέχων του Προγράμματος
Τα δεδομένα σας συλλέγονται και επεξεργάζονται αποκλειστικά για τους σκοπούς που περιγράφονται στο παρόν και στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Προγράμματος. Λαμβάνουμε κάθε μέτρο προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία και διατηρούνται μόνο για το ελάχιστο χρονικό διάστημα που απαιτείται σε σχέση με:

i. τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση Ιδιωτικότητας και στουςόρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα

ii. οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς που ενδεχομένως προκύψουν, οι οποίοι πάντως θα σας γνωστοποιούνται πριν από τη συλλογή των σχετικών προσωπικών δεδομένων ή την έναρξη της σχετικής επεξεργασίας ή

iii. όπως απαιτείται ή επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία και, στη συνέχεια, για τη διάρκεια οποιουδήποτε ισχύοντος χρόνου παραγραφής.

Σε κάθε περίπτωση μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος και εφόσον δεν συντρέχει άλλος συγκεκριμένος και σύννομος λόγος, με την επιφύλαξη του νόμου και των έννομων συμφερόντων των συνδιοργανωτών, τα δεδομένα σας θα διαγράφονται οριστικά με ασφαλή τρόπο. Η υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας στο Πρόγραμμα, μέσω του Ιστοτόπου, θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση των ειδικών φορμών της Google, οι οποίες αποτελούν μια Cloud υπηρεσία, η οποία χρησιμοποιείται και για την αποθήκευση των δεδομένων που υποβάλλετε με την φόρμα. Η Google δεσμεύεται ότι οι Cloud υπηρεσίες που παρέχει βρίσκονται σε συμμόρφωση με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνει η Google για την προστασία των δεδομένων σας και τη συμμόρφωση της με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων μπορείτε να βρείτε στα ακόλουθα Links:

https://cloud.google.com/security/gdpr/
https://cloud.google.com/security/privacy/
https://cloud.google.com/terms/
https://cloud.google.com/terms/data-processing-terms/

Β) Αν συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας
Μετά την ολοκλήρωση της επικοινωνίας μαζί σας, και αν δε συντρέχει άλλος σοβαρός και σύννομος λόγος, με την επιφύλαξη του νόμου και των έννομων συμφερόντων των συνδιοργανωτών, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγράφονται οριστικά και με ασφαλή τρόπο.

Τα δικαιώματά σας στα δεδομένα σας 
Κάθε φορά που σας ζητάμε να μας παρέχετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα, θα ενημερώνεστε σχετικά με τους λόγους για τους οποίους τα χρειαζόμαστε και τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν. Τα προσωπικά δεδομένα σας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται στη Δήλωση Ιδιωτικότητας και στους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα ή για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς που θα σας γνωστοποιούνται πριν από την έναρξη της επεξεργασίας. Αν επιλέξετε να μην μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα σας όταν σας τα ζητήσουμε, το γεγονός αυτό θα επηρεάσει τη δυνατότητα συμμετοχής σας στο Πρόγραμμα. Σε περίπτωση που μας κοινοποιήσετε προσωπικά δεδομένα σας, έχετε το δικαίωμα: (i) να ζητήσετε πρόσβαση σε αυτά (ήτοι να μάθετε τι είδους δεδομένα διαθέτουμε για εσάς και να λάβετε σχετικό αντίγραφο), (ii) να ζητήσετε την τροποποίησή τους ή (iii) να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας, σε ορισμένες περιπτώσεις (iv) να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας, οπότε και θα επηρεαστεί η συμμέτοχή σας στο Πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να γίνει επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 210 8203827 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις eltrun@aueb.gr |  acein@aueb.gr. Επίσης, όσον αφορά στα cookies να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην Πολιτική για τα Cookies του Ιστοτόπου. Περαιτέρω, μπορείτε να ζητήσετε τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας σε άλλη εταιρεία.

Έχετε δε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία: Αν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με πιθανή παρέμβαση στην ιδιωτική σας ζωή ή κακή χρήση των προσωπικών δεδομένων σας εκ μέρους μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (για στοιχεία επικοινωνίας βλ. παρακάτω) για να υποβάλετε καταγγελία. Ευελπιστούμε ότι μπορούμε να επιλύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας. Ωστόσο, αν υπάρχουν ανεπίλυτα ζητήματα που σας προβληματίζουν, έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές προστασίας δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr – Τα δικαιώματά μου – Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες. Ακριβώς επειδή η συλλογή και διατήρηση των στοιχείων σας αποσκοπεί στην αμεσότερη και καλύτερη επικοινωνία μαζί σας, σας καλούμε να μας ενημερώσετε για κάθε αλλαγή στα δεδομένα αυτά, στέλνοντας σχετικό αίτημα με e-mail στη διεύθυνση acein@aueb.gr.

Τα μέτρα προστασίας 
Έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα και απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή για όλο το διάστημα που παραμένουν στη βάση δεδομένων μας, και να προστατεύονται από υποκλοπή, μη εξουσιοδοτημένη ή κακόβουλη πρόσβαση, αλλοίωση, διαρροή ή κάθε άλλη παρόμοια κακόβουλη ή/και παράνομη ενέργεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Για να υποβάλετε ερωτήσεις ή να κάνετε σχόλια σχετικά με την παρούσα Δήλωση και τις πρακτικές μας περί προστασίας των δεδομένων ή για να προχωρήσετε σε καταγγελία όσον αφορά στη συμμόρφωσή μας με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα: eltrun@aueb.gr | acein@aueb.gr , να μας γράψετε στη διεύθυνση Κεφαλληνίας 46, Αθήνα ή να καλέσετε στον αριθμό 2108203827. Θα διερευνούμε κάθε καταγγελία σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (συμπεριλαμβανομένων των καταγγελιών περί παραβίασης των δικαιωμάτων σας στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων).