“Σύγχρονες Πρακτικές και Νέες Τεχνολογίες για την αεροδρομιακή κοινότητα”

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το αεροδρόμιο του μέλλοντος καικαινοτόμες υπηρεσίες για τους ταξιδιώτες και το αεροδρομιακόπεριβάλλον μέσα από case studies που θα παρουσιάσουν οιεκπρόσωποι των εταιρειών Cisco, IBM, Microsoft, SAP, Unisystems.
In

Dates: 26/May/2015

Time: 18:00

Hosted By: The Digital Gate

Place: Κεφαλληνίας 46, Αθήνα

26 MAY

26.05.2015 Ενημερωτική Εκδήλωση The Digital Gate

Tην Τρίτη 26 Μαΐου και ώρα 18:00 στο Athens Center for Entrepreneurship and Innovation, Κεφαλληνίας 46, Αθήνα θαπραγματοποιηθεί εκδήλωση στο πλαίσιο του διαγωνισμού The Digital Gate με θέμα «Σύγχρονες Πρακτικές και Νέες Τεχνολογίεςγια την αεροδρομιακή κοινότητα«.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το αεροδρόμιο του μέλλοντος  καικαινοτόμες υπηρεσίες για τους ταξιδιώτες και το αεροδρομιακόπεριβάλλον μέσα από case studies που θα παρουσιάσουν οιεκπρόσωποι των εταιρειών Cisco, IBM, Microsoft, SAP, Unisystems. 

Μέσα από την παρουσίαση των cases και την συζήτηση με τους ομιλητές οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούνγια καινοτόμες λύσεις που μπορούν να υλοποιήσουν και ναυποστηριχθούν έμπρακτα και άμεσα στην εφαρμογή τους μέσω τουThe Digital Gate.

Επιπλέον θα παρουσιαστούν εργαλεία για γρήγορο prototyping ταοποία θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται εγγραφή. Το αναλυτικόπρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμόείναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του.