Κλειστό «Negotiation Seminar» | 13/9 @ACEin

In

Dates: 13/Sep/2017

Time: 4-8μμ

Hosted By: Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin)

Place: Κεφαλληνίας 46, 2ος όροφος

13 SEP

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, ACEin, του Οικονομικού Πανεπιστημίου ΑΘηνών διοργανώνει κλειστό «Negotiation Seminar» για τις ομάδες που υποστηρίζει και φιλοξενεί. Το σεμινάριο θα χωριστεί σε δύο θεματικές ενότητες. Η 1η θα αφορά μία εισήγηση σε θέματα διαπραγμάτευσης σε startups και η 2η ένα ειδικό workshop.

Ημέρα & ώρα: Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 4-8μμ.

Πρόγραμμα:

16:00 – 17:30 Σχέση διαπραγμάτευσης και επιτυχίας μίας Startup, Πεδία διαπραγμάτευσης σε μια Startup, Περιεχόμενο, Διαδικασία και Περιβάλλον μιας διαπραγμάτευσης, Απλές συμβουλές προετοιμασίας.

17:30 – 18:00 Διάλλειμα

18:00 – 20:00 Άσκηση Διαπραγμάτευσης – Αποτελέσματα – Συζήτηση, Πώς μπορώ να γίνω ένα επιτυχημένος διαπραγματευτής.

Σύντομο βιογραφικό ομιλητή:

Ο Ηλίας Καπουτσής είναι Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ο.Π.Α. Παράλληλα, είναι αναπληρωτής επιστημονικός υπεύθυνος του Diploma In Negotiations (www.din.aueb.gr), ένα ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εξειδικεύεται στις διαπραγματεύσεις. Έχει εργαστεί για 10 χρόνια ως σύμβουλος επιχειρήσεων με ειδίκευση στα επιχειρηματικά σχέδια ενώ έχει οργανώσει διάφορα σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών στο χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων και τις διαπραγματεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα, έχει συμμετάσχει σε ανταγωνιστικά ερευνητικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην ευρύτερη επιστημονική περιοχή της διοίκησης επιχειρήσεων. Τα ερευνητικά και διδακτικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στη διοίκηση επιχειρήσεων καθώς και στη διαχείριση συγκρούσεων και στις διαπραγματεύσεων. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε αναγνωρισμένα διεθνή περιοδικά όπως: Journal of Management, Journal of Organizational Behavior, Journal of Vocational Behavior, Journal of Management Education, και παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια όπως: Academy of Management, International Association of Conflict Management. Από το 2016 είναι αναπληρωτής εκδότης στο Frontiers in Psychology.