«Επικοινωνία: Ευκαιρία ή Καταστροφή»

Το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) έχει την τιμή να φιλοξενεί στις 20 Ιανουαρίου 2016 τον ιδιαίτερα επιτυχημένο στον χώρο τον Media, κ. Γιώργο Αλίμονο για μία πολλά υποσχόμενη παρουσίαση στην οποία θα μιλήσει γενικότερα για τον τρόπο επικοινωνίας και στη συνέχεια οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία προσωπικής επαφής μαζί του.
In

Dates: 20/Jan/2016

Time: 17:00-18:30

Hosted By: ACEin

Place: ACEin (Κεφαλληνίας 46, 2ος όροφος, Αθήνα)

20 JAN

Το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) έχει την τιμή να φιλοξενεί στις 20 Ιανουαρίου  2016 τον ιδιαίτερα επιτυχημένο στον χώρο τον Media, κ. Γιώργο Αλoίμονο  για μία πολλά υποσχόμενη παρουσίαση στην οποία θα μιλήσει γενικότερα για τον τρόπο επικοινωνίας και στη συνέχεια οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία προσωπικής επαφής μαζί του.

Ο Γιώργος Αλοίμονος είναι δημοσιογράφος και επαγγελματίας στον τομέα της επικοινωνίας τα τελευταία 24 χρόνια. Με σπουδές Πολιτικών Επιστημών και Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο La Verne και Μεταπτυχιακό από το City University και ένα διδακτορικό που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, άρχισε να ασχολείται με τη δημοσιογραφία από πολύ μικρός. Σε ηλικία 18 ετών έφτιαξε το πρώτο του περιοδικό στο διαδίκτυο (το Musiconline) και άρχισε να εργάζεται σε τοπικές εφημερίδες και ραδιόφωνο.
Έχει εργαστεί στο BBC, Sky News, FOX, CNN, CNBC, China TV και σε πληθώρα ελληνικών ΜΜΕ ( Έθνος, Τα Νεα, Το Βημα, ΒΗΜΑ Ραδιο, ΕΡΤ, Ελευθεροτυπία κα) ενώ έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης στο χώρος της επικοινωνίες σε εταιρείες όπως η Vodafone, η Spin, η EEAKA κα αλλά και ως ανώτερος Σύμβουλος Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων στην Ελληνική Δημοκρατία.
Σήμερα είναι υπεύθυνος για την παγκόσμια επικοινωνία σε ελληνική πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε 150 χώρες, Υπεύθυνος Διεθνών Ειδήσεων στον Όμιλο των Παραπολιτικών και μόνιμος συνεργάτης στο πολιτικό ρεπορτάζ στο Action24.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί απογευματινή ώρα 17:00-18:30.

Σε μία εποχή που όλα βασίζονται στην επικοινωνία και τον χειρισμό της είναι μία μοναδική ευκαιρία για τις ομάδες του ACEin να αναπτύξουν τις δεξιότητες του λόγου τους.

Αν δεν ανήκεις σε ομάδα του ACEin και θέλεις να παρακολουθήσεις την ομιλία κλείσε την θέση σου παρακάτω: