Οι ομάδες

 

 

 

 

Family Members

 

 

 


 

 

 

CargOps-300x300-white

Website: http://www.carg-ops.com/

Η CargOps προσφέρει αξία στα  προϊόντα σας μέσα από μια ολοκληρωμένη λύση συνεχούς παρακολούθησης της κατάστασης του εμπορεύματος στο εσωτερικό των  εμπορικών container. Αξιοποιώντας την καινοτόμα τεχνολογία Internet of Things στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας για την επίλυση της ανάγκης για παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και τη διασφάλιση των συνθηκών μεταφοράς των container, αναπτύσσουμε την υποδομή με ειδικά σχεδιασμένο υλικό και λογισμικό, λαμβάνοντας δεδομένα από ένα δίκτυο αισθητήρων για την εξαγωγή και ανάλυση δεδομένων αποκτώντας πλήρη έλεγχο στην μεταφορά. Το προϊόν μας CargOps Secure παρακολουθεί τις εσωτερικές συνθήκες εντός ενός εμπορικού container όπως η Θερμοκρασία, Υγρασία, Φωτεινότητα, Κατάσταση Ασφάλειας, Τοποθεσία κλπ. μέσα από μια συστοιχία αισθητήρων καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τα ιστορικά δεδομένα που συλλέγονται, αναλύονται με σκοπό να απεικονίσουν χρήσιμη γνώση για τους κινδύνους και τις ευκαιρίες στην διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Facebook: https://www.facebook.com/CargOps/?ref=br_rs
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cargops/

 

CargoShare

Website: http://cargoshare.org/

Η εταιρεία επιχειρεί να δημιουργήσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου θα μπορεί να πραγματοποιείται η διαδικασία της ναύλωσης. Επιχειρούμε να λύσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν από το γεγονός ότι ένα τεράστιο ποσοστό των μιλίων που πραγματοποιούνται από τα πλοία διανύεται κενό φορτίου. Η πλατφόρμα λειτουργεί στη λογική της αγοραπωλησίας και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέλη, (ναυτιλιακές εταιρείες και ναυλωτές) μπορούν να διαθέσουν ή να αγοράσουν μια προϋπάρχουσα προσφορά.

Facebook: https://www.facebook.com/CargoShare-384726765353900/

 

 

 

LOGO 300X 300_FINAL_resized

Η e-luggage είναι η πρώτη απεριόριστα «επεκτάσιμη βαλίτσα» για αγορές τουριστικών ή τοπικών προϊόντων. Πρακτικά προσφέρουμε στον επισκέπτη τη δυνατότητα να καταχωρεί κάθε προϊόν της επιλογής του από το σημείο πώλησης (πωλητήριο μουσείου, τουριστικό κατάστημα κλπ) σε μια ηλεκτρονική “βαλίτσα”. Στην αναχώρηση «κλείνει τη βαλίτσα», επιβεβαιώνοντας τις επιλογές του και πληρώνοντας. Τα προϊόντα θα παραδοθούν απευθείας στο σπίτι του. Η διαδικασία είναι απλή τόσο για τον τουρίστα όσο και για τον πωλητή, οι οποίοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εγγραφούν. Η υπηρεσία είναι ιδανική για city break travelers που συνήθως ταξιδεύουν χωρίς αποσκευές, αλλά τώρα μπορούν φεύγοντας να πάρουν περισσότερη ταξιδιωτική εμπειρία μαζί τους!

 

 

 

 

e_suppliers_logo_vertical

To e-suppliers είναι ένα b2b marketplace που συνδέει επιχειρήσεις εστίασης και τουρισμού με προμηθευτές και παραγωγούς. Προσφέρει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναζητήσουν προϊόντα και προμηθευτές μα βάση τα κριτήρια που αναζητούν, να κάνουν παράλληλα πολλαπλές παραγγελίες σε πάνω από ένα προμηθευτή, να ζητήσουν προσφορές για προϊόντα που έχουν ανάγκη και να ομαδοποιήσουν παραγγελίες για να κερδίσουν χρόνο.

Facebook: https://www.facebook.com/esuppliers/ 

 

 

 

Website: gamingbrotherhood.eu

Στην Gaming Brotherhood βοηθάμε τους πελάτες μας να βελτιστοποιήσουν τα digital campaigns τους με τη χρήση user-generated content. Αυτό το καταφέρνουμε προσεγγίζοντας ήδη υπάρχοντες και καινούριες ομάδες ανθρώπων για να δημιουργήσουν περιεχόμενο. Στην συνέχεια παίρνουμε αυτό το περιεχόμενο και το επεξεργαζόμαστε ώστε να το μετατρέψουμε σε ωραίες φωτογραφίες, εντυπωσιακά βίντεο, άρθρα αλλά και άλλες μορφές digital content. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε στους πελάτες μας μία ολοκληρωμένη λύση για content marketing που προσφέρει σημαντικό αντίκτυπο στα marketing plans τους.

Έχοντας αυτά σαν στόχο έχουμε δημιουργήσει μία εκλεπτυσμένη εφαρμογή με το όνομα Pericles. Με την εφαρμογή Pericles οι marketers γλιτώνουν σημαντικό χρόνο, αποφεύγουν το spam που υπάρχει σε ανάλογες διαδικασίες user-generation content, και λαμβάνουν από εμάς μόνο υψηλής ποιότητας περιεχόμενο για να το χρησιμοποιήσουν πάλι στα campaigns τους.

Μπορείτε να διαβάσετε για τα πλεονεκτήματα του content marketing, το user-generated content αλλά και για τον τρόπο που σκεφτόμαστε σε μερικά από τα άρθρα μας:

 

 

logo_playing_card

 

 

Το MaGOS είναι μια φορητή συσκευή αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή που -μέσω της διασύνδεσης με τα κύρια συστήματα Mixed Reality και τα κατάλληλα λογισμικά- στοχεύει να παρέχει στους 3D σχεδιαστές και στους μηχανικούς πρωτοτύπων έναν φυσικό και εργονομικό τρόπο αλληλεπίδρασης με τις ψηφιακές τους δημιουργίες, σαν να σχεδιάζουν με ψηφιακό πηλό. Με αυτόν τον τρόπο, το MaGOS θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγικότητα των χρηστών του και θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα της γρήγορης και ακριβούς εισαγωγής 3D δεδομένων σε περιβάλλοντα σχεδιασμού VR.

Μάθετε περισσότερα εδώ

 

 

 

 

Untitled design (3)

 

«Ζήσε το ταξίδι μαζί με τα παιδιά»

Το Mamakita.gr θα μετεξελιχθεί σε μια καινοτόμο πλατφόρμα, η οποία θα προσφέρει τόσο έτοιμα, όσο και προσωποποιημένα πλάνα και υπηρεσίες ταξιδιού σε οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω της δημιουργίας ενός δικτύου πιστοποιημένων family friendly καταλυμάτων και εξειδικευμένων σε παιδιά φορέων.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

Facebook: https://www.facebook.com/mamakita.gr/


octably

Το Octably είναι μια πλατφόρμα που ενώνει τους micro Influencers με τα brands. Μέσω του Octably κάθε επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει και να διαχειριστεί μια influencer marketing καμπάνια γρήγορα και εύκολα. 

Facebook: https://www.facebook.com/octably/
Website: https://octably.com/?l=gr

 

 

Untitled design (1)

Το SPACEPRK είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα διαμοιρασμού βραχυχρόνιας μίσθωσης ανοιχτών χώρων (οικόπεδα και κήποι) που θα επιτρέπει να νοικιάζεις αυτούς τους χώρους κυριολεκτικά με την εβδομάδα, με την ημέρα ή με την ώρα. Οι ιδιοκτήτες θα δηλώνουν στην πλατφόρμα τους διαθέσιμους χώρους και εκεί θα γίνεται το ταίριασμα, με τους χρήστες όπου θα βρίσκουν εύκολα και γρήγορα ανοιχτούς χώρους, κατηγοριοποιημένους ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους.

Οι χώροι αυτοί θα είναι κυρίως κατάλληλοι για διοργάνωση event, για διακοπές με τροχόσπιτο, για διαδραστικά παιχνίδια και για οργάνωση παιδικού πάρτι.

Επίσης, η πλατφόρμα θα διαθέτει  ολοκληρωμένα πακέτα για event, πάρτι και διαδραστικά παιχνίδια.

Οφέλη:

  • Ενίσχυση της μικρομεσαίας τάξης
  • Ενίσχυση του τουρισμού
  • Ελεύθερο τρόπο ζωής, κοντά στη φύση

 «ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ»

 Facebook: https://www.facebook.com/Spaceprk/

 

 

 

 logo

Το Τherapeek είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο για ειδικούς ψυχικής υγείας.
Καινοτομεί στη ψυχοθεραπευτική διαδικασία με περιγραφικά και προγνωστικά στατιστικά.
Το Τherapeek είναι μια διαδυκτιακή πλατφόρμα που ενισχύει τα θεραπευτικά αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην επίτευξη των θεραπευτικών στόχων ακριβέστερα και σε λιγότερο χρόνο.
Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που διευκολύνει την καθημερινή κλινική πράξη. Βοηθά τους ειδικούς να οπτικοποιούν τους στόχους της θεραπείας και να καταγράφουν ενδιαφέροντα μοντέλα ή σημεία καμπής της θεραπείας.
Εστιάζουμε και στα τρία βήματα της θεραπευτικής διαδικασίας. Υποβοηθάμε τη διάγνωση και την πρόγνωση δυσλειτουργικών καταστάσεων ψυχικής υγείας και ενισχύουμε τα αποτελέσματα της θεραπείας.
Το Therapeek είναι μια πλατφόρμα SaaS (λογισμικό σαν υπηρεσία) και δεν χρειάζεται περαιτέρω εγκατάσταση λογισμικού.
Τα δεδομένα φυλάσσονται ασφαλή στο cloud και επανακτώνται από οπουδήποτε.

Website: therapeek.com
Email: info@therapeek.com
Facebook: https://www.facebook.com/therapeek/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/25167717/

 

 

 

Valius logo 350x350

Το Valius είναι μια νέα online πλατφόρμα η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της, να δημιουργήσουν τη στρατηγική marketing των προϊόντων τους.

H καινοτομία του Valius είναι η μετατροπή μιας απαιτητικής και πολύπλοκης διαδικασίας σε μια μορφή παιχνιδιού, όπου οι χρήστες καλούνται να ολοκληρώσουν διαφορετικά επίπεδα σχετικά με το προϊόν και την αγορά που δραστηριοποιούνται. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν τη γνώμη των πελατών τους μέσω παιχνιδοποιημένων ερωτήσεων. Η πλατφόρμα αναλύει και παρουσιάζει όλα τα δεδομένα, παρέχοντας στους χρήστες ολοκληρωμένες προτάσεις στρατηγικής marketing.

To Valius θέλει να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να καταλάβουν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στις επίτευξη των στόχους τους.

Website: www.valius.io

 


  

Family Members

 

bespot_logo_042017-02

Website: bespot.me

Bespot is a mobile application for consumers to discover items, and be surprised and rewarded by brands and retailers at the Spots they already visit. Users open the application and each time they visit a Spot, an automated check-in is performed. Upon check-in users receive a unique digital reward which can be redeemed instantly at selected nearby Stores. Brands and Retailers can connect products, rewards and content to specific Spots, target the right moment, gain more traffic, loyalty and grow shopper’s basket.

 

  

butlair_logo1

Website:www.butlair.com

O Butlair είναι ο προσωπικός σου βοηθός κατά την επίσκεψη σου στην Αθήνα. Στέλνοντας του απλά ένα μήνυμα αναλαμβάνει να βρει και να σου προσφέρει ότι χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή. Από το να προτείνει το εστιατόριο που σου ταιριάζει, ή να σου κλείσει ξεναγό, μέχρι να βρει το γιατρό που μπορεί να έχεις ανάγκη ή να σου φέρει κάτι που ξέχασες να πάρεις μαζί σου. Ότι και αν χρειαστείς αρκεί να στείλεις ένα μήνυμα και να το ζητήσεις.

Είναι μια εξατομικευμένη υπηρεσία η οποία βασίζεται στην προσωπική επαφή και απαντά στις δικές σου μοναδικές ανάγκες. Μία εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων βρίσκεται ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για σένα και υπόσχεται να σου γλυτώσει πολύτιμο χρόνο κάνοντας την εμπειρία του ταξιδιού σου πιο ευχάριστη και άνετη με λιγότερα άγχη. O Butlair σε βοηθά να ταξιδέψεις ξέγνοιαστα γνωρίζοντας ότι έχεις πάντα κάποιον δίπλα σου που μπορείς να εμπιστευτείς για ότι και αν συμβεί.

*Αυτό το διάστημα ο Butlair λειτουργεί δοκιμαστικά και παρέχει τις υπηρεσίες του στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα facebook.com/butlairservice, ή στο Whatsapp και SMS στο τηλέφωνο +49 1573 5983 350.

 

 

cliomuse_logo

Website:  www.cliomusetours.com

Η Clio Muse είναι η βραβευμένη εφαρμογή ξενάγησης που αφηγείται πολιτισμικές ιστορίες για εκθέσεις εσωτερικού / εξωτερικού χώρου και περιπάτους στην πόλη. Μοιράζεται μοναδικές, αληθινές και συναρπαστικές ιστορίες επιλεγμένων εκθεμάτων και σημείων ενδιαφέροντος από όλο τον κόσμο.

Μέσω της εφαρμογής μπορεί κανείς να ανακαλύτει συνταγές, διασκεδαστικά γεγονότα ή ιστορικές πληροφορίες, διάρκειας περίπου 20 δευτερολέπτων. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Google Play (Android) και AppStore (iOS), στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Η εφαρμογή της Clio Muse έγινε διαθέσιμη στο κοινό τον Φεβρουάριο του 2014. Από τότε έχει διακριθεί 8 φορές σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει φιλοξενήσει 23 εκθέσεις / διαδρομές σε Ελλάδα, Αυστρία και Η.Π.Α.. Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή έχει 6.000 μοναδικά downloads και οι ιστορίες της έχουν διαβαστεί 50.000 φορές. 

Αποτελεί δηλαδή ένα αποδοτικό τεχνολογικό κανάλι απόδοσης πολιτιστικού περιεχομένου για πολιτιστικούς και τουριστικούς φορείς, δημιουργώντας μία κοινότητα πολιτισμού.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

 

 

 

CollegeLink_logo

Website: www.collegelink.gr

Το CollegeLink είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα σύνδεσης φοιτητών και πρόσφατα αποφοίτων με εταιρίες στα πλαίσια entry level job position και internship. Για να επιτευχθεί αυτό, το CollegeLink χρησιμοποιεί μία σειρά από  τεστ λογικής σκέψης, αντιληπτικής ικανότητας, ξένων γλωσσών και, συχνά, απτών εργασιακών δεξιοτήτων. Η διαδικασία βοηθάει τις εταιρείες να βρουν τους ανθρώπους που ταιριάζουν περισσότερο στις απαιτήσεις τους, καθώς και τους νέους να βρουν γρήγορα την πρώτη τους δουλειά -σχετική με τις σπουδές τους και σε αρμονία με την προσωπικότητά τους. Παράλληλα το CollegeLink διοργανώνει events σε διαφορετικούς κλάδους προκειμένου να εκπαιδευτούν νέοι χωρίς προϋπηρεσία και να προσληφθούν από εταιρίες όσο το δυνατόν περισσότεροι. 

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα 

 

 

 

healthy_logo1

 

 Website: http://www.healthyclub.io/

Το HealthyClub είναι ένας προσωπικός βοηθός διατροφής & υγείας. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να διαχειριστούν το βάρος τους και να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και ζωής. Με τη συμπλήρωση κάποιων βασικών πληροφοριών, η εφαρμογή βγάζει για το χρήστη ένα εξατομικευμένο πλάνο γευμάτων & δραστηριοτήτων, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

 

 

 inagros-400

Website: http://www.inagros.com

Το inagros αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τους αγρότες με αρδευόμενες καλλιέργειες. Συνδέει την καλλιέργεια, μέσω αισθητήρων, απευθείας με γεωπόνο, ο οποίος την παρακολουθεί και συμβουλεύει τον αγρότη. Επίσης, διαθέτει ειδοποίηση για κάθε είδους βλάβη του ποτιστικού συστήματος, τηλεχειρισμό του ποτίσματος και ειδοποίηση για έγκαιρο και αποδοτικό ράντισμα.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα. 

 

 

logo-olwyc_350

 

Website: www.olwyc.com

Olwyc is the first application to find parties in nightclubs or elsewhere every day, submit your own party and get it crowded, meet new people with the same desire to party like you. Olwyc is one of a kind. The name Olwyc is originated from the words “all” and “week”, meaning “party all week”, but there is also a hidden “always” in there too. Not only a specific social network for users to party but also a business tool for party hosts to promote their parties.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα 

 

 

 

 

parky_logo

 

Website: www.parkyapp.co

Καθημερινά ο προσωπικός μας χώρος parking (πυλωτή, αυλή, κλπ) παραμένει ανεκμετάλλευτος για πολλές ώρες (όταν βρισκόμαστε στην δουλειά,, την εξοδό μας κλπ), ενώ ταυτόχρονα πολλοί οδηγοί πασχίζουν να βρουν μια θέση σπαταλώντας χρόνο και χρήματα… Στην εποχή του “sharing economy” το Parky App, ως μια web πλατφόρμα και smartphone εφαρμογή, προσφέρει στον καθένα την δυνατότητα να νοικιάζει τη θέση parking του κερδίζοντας ένα extra εισόδημα και όλοι οι οδηγοί να έχουν γρηγορότερη πρόσβαση σε θέσεις parking και μεγαλύτερη ασφάλεια από παρκάρισμα στο δρόμο.

Facebook: https://www.facebook.com/parkyapplication/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/parky-app

Email: info@parkyapp.co

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα 

 

IMG_3258

Website: www.pitchstor.com

Το Pitchstor είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα που προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο χρηματοδότησης μέσω του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του crowdfunding και των κοινωνικών δικτύων. Στην Ελλάδα, προσφέρει λύση στο πρόβλημα της χρηματοδότησης, βοηθώντας επιχειρηματίες και startups να αντλήσουν τα χρήματα που χρειάζονται, και παράλληλα βοηθάει μέσω του κοινωνικού δικτύου που παρέχει τη δυνατότητα δικτύωσης όλου του επιχειρηματικού κόσμου με σκοπό οι νέοι επιχειρηματίες να λάβουν την απήχηση που χρειάζονται και να κάνουν γνωστό το προϊόν τους.

https://pitchstor.com/blog/

https://www.youtube.com/watch?v=qaEycHClltI

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

 

Website: www.Plustic.me

Plustic – Social Wallet for Smart Shoppers!

Το Plustic είναι το πρώτο ηλεκτρονικό πορτοφόλι με έμφαση στην κοινωνικότητα και τις έξυπνες αγορές! Τώρα, μέσα από την εφαρμογή του Plustic, μπορείτε να προμηθεύεστε δωροκάρτες για τα αγαπημένα σας καταστήματα, οι οποίες σας δίνουν άμεσα ένα έξτρα bonus αγορών, και μπορείτε είτε να τις κρατήσετε για προσωπική χρήση, είτε να τις στείλετε σε άλλους χρήστες τις εφαρμογής.Τέλος, μπορείτε να στείλετε δωροκάρτες ως δωρεές σε κοινωφελή ιδρύματα και οργανώσεις. 

Εύκολες  και ασφαλείς πληρωμές
Τώρα μπορείτε να πληρώσετε  ανέπαφα και με ασφάλεια, χωρίς τη χρήση πιστωτικών καρτών και POS, μέσα από το σύστημα των ταμείων των καταστημάτων.

Αποστολή και λήψη δωροκαρτών
Έχετε τη δυνατότητα να στείλετε και να δεχθείτε δωροκάρτες από τις επαφές σας, άμεσα και γρήγορα, χωρίς μετακινήσεις και αποστολές.

Αύξηση αγοραστικής δύναμης
Καθώς οι δωροκάρτες λειτουργούν ως δωροεπιταγές, με την αγορά τους κερδίζετε άμεσα ένα bonus αγορών ανάλογα με το κατάστημα. Έτσι μπορείτε για παράδειγμα να αγοράσετε μία κάρτα των 25€ και να έχετε 30€ για κατανάλωση!

∆ωρεές
Σε μία προσπάθεια να ενθαρρύνουμε την κοινωνική ευαισθησία, δίνουμε την δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να στείλουν δωροκάρτες, ως δωρεές σε κοινωφελή ιδρύματα. Χωρίς τραπεζικά εμβάσματα και ανάλογα με τις δυνατότητές τους!

info@plustic.me
fb.com/Plusticwallet

 

sm

Website: http://www.shopmind.gr/

Η ShopMind είναι μια ερευνητική ομάδα που ειδικεύεται στην Επιχειρηματική Αναλυτική (Business Analytics) και στη δεδομενοκεντρική Στήριξη Αποφάσεων (data-driven Decision Support). Στόχος της είναι η κατανόηση των αγοραστών που επισκέπτονται τα λιανεμπορικά καταστήματα, η εξαγωγή πολύτιμης γνώσης και  η μετατροπή της  σε αποφάσεις. Εφαρμόζοντας προηγμένες τεχνικές ανάλυσης σε δεδομένα από τα λιανεμπορικά καταστήματα, η ShopMind αναγνωρίζει τις Αγοραστικές Αποστολές (Shopping Missions) των πελατών, δηλαδή τους λόγους για τους οποίους επισκέφτηκαν τα καταστήματα, παράλληλα αναγνωρίζει διαφορετικά αγοραστικά προφίλ και μορφότυπους συμπεριφορών. Μέσω του εργαλείου “ShopSights”, οι λιανέμποροι μπορούν να παρακολουθήσουν insights για τους πελάτες τους στα φυσικά και στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα. Η γνώση αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί για το σχεδιασμό ενεργειών marketing και τη στήριξη της λήψης των αποφάσεων, από την αναδιαμόρφωση της διάταξης του το καταστήματος μέχρι τις προϊοντικές συστάσεις (recommendations).  

e-mail: info@shopmind.gr

 

 

 

Website: www.tacticalsystems.gr

Το TACTICAL αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη λύση για τον αποτελεσματικό προγραμματισμό και την εποπτεία καθημερινών εργασιών του προσωπικού, καθώς και τη διαχείριση περιστατικών σε χώρους συνάθροισης κοινού και μεγάλες εγκαταστάσεις. Είναι ένα σύστημα λογισμικού, αποτελούμενο από μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου και ένα λογισμικό κέντρου ελέγχου που προσφέρει άμεση αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού και μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης.

 

 

 

vieno_logo_transparent_

 

Website: www.vieno.co

Το «Vieno» είναι μια smartphone εφαρμογή που θέλει να σε βγάλει λίγο παραπάνω έξω. Βοηθάει τις επιχειρήσεις bar, café, εστιατόρια κλπ να προσελκύσουν καταναλωτές εύκολα, χωρίς ρίσκο και πρακτικά δωρεάν. Για να το πετύχει, χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό mobile τεχνολογίας, gamification και… δωρεάν ποτών! Επίσης, δίνει την ευκαιρία σε χρήστες smartphone να ανακαλύψουν νέα μέρη για να βγουν στην πόλη τους και να τα δοκιμάσουν δωρεάν. 

www.facebook.com/vienoapp

www.vieno.biz (για τις επιχειρήσεις)

info@vieno.biz

Android App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frink.android&hl=el

iOS App: https://itunes.apple.com/gr/app/vieno/id1055115479

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

 

Εναλεία

Website: http://enaleia.com/

Η Εναλεία είναι μία πρωτοβουλία, που έχει σκοπό της, την εκπαίδευση και κατάρτιση νέων, ανέργων στον κλάδο της αλιείας, καθώς επίσης και την ανανέωση και εξέλιξη του κλάδου της αλιείας. Αυτός ο σκοπός επιτυγχάνεται με την δημιουργία της πρώτης σχολής επαγγελματικής εκπαίδευσης στην αλιεία στην Ελλάδα.

Στόχος της σχολής αυτής θα είναι να εκπαιδεύσει την νέα γενιά αλιέων τόσο σε θεωρητικό, όσο και κυρίως σε πρακτικό επίπεδο.Οι φοιτητές θα λαμβάνουν όλες της θεωρητικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για έναν αλιεργάτη παρακολουθώντας ένα πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο  στις ανάγκες της αγοράς πρόγραμμα σπουδών. Επιπλέον θα τους δίνεται η ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις αυτές μέσω της πρακτικής άσκησης, διάρκειας οκτώ  μηνών, που θα τους εξασφαλίζει η Εναλεία σε αλιευτικά σκάφη, δίνοντάς τους έτσι τόσο την ώθηση όσο και το πλήρες υπόβαθρο για να εργασθούν στον τομέα της αλιείας.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δημιουργηθούν μέχρι 2000 θέσεις εργασίας, παράγεται αξία για τους πλοιοκτήτες και καπετάνιους, οι οποίοι έχουν πλέον στην διάθεσή τους εκπαιδευμένα πληρώματα, και προάγεται η προστασία των αλιευμάτων και του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

 

 

Λογότυπο

Η Ατζέντα Γάμου είναι μία καινοτόμος εφαρμογή που βοηθά τους χρήστες της να οργανώσουν τον γάμο τους. Προσφέρει εργαλεία για την οργάνωση των καλεσμένων, την διαχείριση των εξόδων και τον προγραμματισμό των υποχρεώσεων του ζευγαριού. Επίσης φέρνει σε επαφή τους χρήστες της με επαγγελματίες σχετικούς με κάθε πτυχή ενός γάμου.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

Facebook: https://www.facebook.com/agendagamou/