Οι ομάδες

 

 


 

 

 

 

  

 

butlair_logo1
Website:www.butlair.com

O Butlair είναι ο προσωπικός σου βοηθός κατά την επίσκεψη σου στην Αθήνα. Στέλνοντας του απλά ένα μήνυμα αναλαμβάνει να βρει και να σου προσφέρει ότι χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή. Από το να προτείνει το εστιατόριο που σου ταιριάζει, ή να σου κλείσει ξεναγό, μέχρι να βρει το γιατρό που μπορεί να έχεις ανάγκη ή να σου φέρει κάτι που ξέχασες να πάρεις μαζί σου. Ότι και αν χρειαστείς αρκεί να στείλεις ένα μήνυμα και να το ζητήσεις.

Είναι μια εξατομικευμένη υπηρεσία η οποία βασίζεται στην προσωπική επαφή και απαντά στις δικές σου μοναδικές ανάγκες. Μία εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων βρίσκεται ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για σένα και υπόσχεται να σου γλυτώσει πολύτιμο χρόνο κάνοντας την εμπειρία του ταξιδιού σου πιο ευχάριστη και άνετη με λιγότερα άγχη. O Butlair σε βοηθά να ταξιδέψεις ξέγνοιαστα γνωρίζοντας ότι έχεις πάντα κάποιον δίπλα σου που μπορείς να εμπιστευτείς για ότι και αν συμβεί.

*Αυτό το διάστημα ο Butlair λειτουργεί δοκιμαστικά και παρέχει τις υπηρεσίες του στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα facebook.com/butlairservice, ή στο Whatsapp και SMS στο τηλέφωνο +49 1573 5983 350.

 

 

 

 

 

 

cliomuse_logo

Website: www.cliomuseapp.com

Η Clio Muse είναι η βραβευμένη εφαρμογή ξενάγησης που αφηγείται πολιτισμικές ιστορίες για εκθέσεις εσωτερικού / εξωτερικού χώρου και περιπάτους στην πόλη. Μοιράζεται μοναδικές, αληθινές και συναρπαστικές ιστορίες επιλεγμένων εκθεμάτων και σημείων ενδιαφέροντος από όλο τον κόσμο.

Μέσω της εφαρμογής μπορεί κανείς να ανακαλύτει συνταγές, διασκεδαστικά γεγονότα ή ιστορικές πληροφορίες, διάρκειας περίπου 20 δευτερολέπτων. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Google Play (Android) και AppStore (iOS), στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Η εφαρμογή της Clio Muse έγινε διαθέσιμη στο κοινό τον Φεβρουάριο του 2014. Από τότε έχει διακριθεί 8 φορές σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει φιλοξενήσει 23 εκθέσεις / διαδρομές σε Ελλάδα, Αυστρία και Η.Π.Α.. Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή έχει 6.000 μοναδικά downloads και οι ιστορίες της έχουν διαβαστεί 50.000 φορές. 

Αποτελεί δηλαδή ένα αποδοτικό τεχνολογικό κανάλι απόδοσης πολιτιστικού περιεχομένου για πολιτιστικούς και τουριστικούς φορείς, δημιουργώντας μία κοινότητα πολιτισμού.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

 

 

 

 

 

  

 

CollegeLink_logo

Website: www.collegelink.gr

Το CollegeLink είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα σύνδεσης φοιτητών και πρόσφατα αποφοίτων με εταιρίες στα πλαίσια entry level job position και internship. Για να επιτευχθεί αυτό, το CollegeLink χρησιμοποιεί μία σειρά από  τεστ λογικής σκέψης, αντιληπτικής ικανότητας, ξένων γλωσσών και, συχνά, απτών εργασιακών δεξιοτήτων. Η διαδικασία βοηθάει τις εταιρείες να βρουν τους ανθρώπους που ταιριάζουν περισσότερο στις απαιτήσεις τους, καθώς και τους νέους να βρουν γρήγορα την πρώτη τους δουλειά -σχετική με τις σπουδές τους και σε αρμονία με την προσωπικότητά τους. Παράλληλα το CollegeLink διοργανώνει events σε διαφορετικούς κλάδους προκειμένου να εκπαιδευτούν νέοι χωρίς προϋπηρεσία και να προσληφθούν από εταιρίες όσο το δυνατόν περισσότεροι. 

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Η ControlThings παρέχει λύσεις για τον έλεγχο πρόσβασης, την αυθεντικοποίηση και την δημιουργία ασφαλούς διαύλου επικοινωνίας για το Internet of Things. Με την λύση της ControlThings είναι δυνατή η ανάθεση της εκτέλεσης αυτών των υπηρεσιών σε τρίτες οντότητες, οι οποίες μπορεί να είναι είτε αξιόπιστες τρίτες οντότητες ή οντότητες που ελέγχονται από τον πάροχο της υπηρεσίας.

 

 

 

 

  

 fably_logo

 

Το Fably είναι μια νέα πλατφόρμα που δίνει την δυνατότητα σε όλους να γράψουν και να μοιραστούν μικρές ιστορίες, όσο εύκολα θα έγραφαν ένα tweet ή ένα post. Μια υπηρεσία,ένα σύνολο καινοτόμων εργαλείων για τη δημιουργία περιεχομένου, που επιχειρεί να σε ταξιδεύει και να βελτιώσει τη καθημερινότητα σου, προσφέροντας συναισθήματα.

e-mail: team@fably.io

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

 

 

 

 

 

  

  

  

 

 

Website: gamingbrotherhood.eu

Στην Gaming Brotherhood βοηθάμε τους πελάτες μας να βελτιστοποιήσουν τα digital campaigns τους με τη χρήση user-generated content. Αυτό το καταφέρνουμε προσεγγίζοντας ήδη υπάρχοντες και καινούριες ομάδες ανθρώπων για να δημιουργήσουν περιεχόμενο. Στην συνέχεια παίρνουμε αυτό το περιεχόμενο και το επεξεργαζόμαστε ώστε να το μετατρέψουμε σε ωραίες φωτογραφίες, εντυπωσιακά βίντεο, άρθρα αλλά και άλλες μορφές digital content. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε στους πελάτες μας μία ολοκληρωμένη λύση για content marketing που προσφέρει σημαντικό αντίκτυπο στα marketing plans τους.

Έχοντας αυτά σαν στόχο έχουμε δημιουργήσει μία εκλεπτυσμένη εφαρμογή με το όνομα Pericles. Με την εφαρμογή Pericles οι marketers γλιτώνουν σημαντικό χρόνο, αποφεύγουν το spam που υπάρχει σε ανάλογες διαδικασίες user-generation content, και λαμβάνουν από εμάς μόνο υψηλής ποιότητας περιεχόμενο για να το χρησιμοποιήσουν πάλι στα campaigns τους.

Μπορείτε να διαβάσετε για τα πλεονεκτήματα του content marketing, το user-generated content αλλά και για τον τρόπο που σκεφτόμαστε σε μερικά από τα άρθρα μας:

 

 

 

 

 

  

  

  

 

 

healthy_logo1

 

Το HealthyClub είναι ένας προσωπικός βοηθός διατροφής & υγείας. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να διαχειριστούν το βάρος τους και να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και ζωής. Με τη συμπλήρωση κάποιων βασικών πληροφοριών, η εφαρμογή βγάζει για το χρήστη ένα εξατομικευμένο πλάνο γευμάτων & δραστηριοτήτων, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 inagros-400

 

Το inagros αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τους αγρότες με αρδευόμενες καλλιέργειες. Συνδέει την καλλιέργεια, μέσω αισθητήρων, απευθείας με γεωπόνο, ο οποίος την παρακολουθεί και συμβουλεύει τον αγρότη. Επίσης, διαθέτει ειδοποίηση για κάθε είδους βλάβη του ποτιστικού συστήματος, τηλεχειρισμό του ποτίσματος και ειδοποίηση για έγκαιρο και αποδοτικό ράντισμα.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα.

 

 

 

 

  

 

logo-olwyc_350

 

Website: www.olwyc.com

Olwyc is the first application to find parties in nightclubs or elsewhere every day, submit your own party and get it crowded, meet new people with the same desire to party like you. Olwyc is one of a kind. The name Olwyc is originated from the words “all” and “week”, meaning “party all week”, but there is also a hidden “always” in there too. Not only a specific social network for users to party but also a business tool for party hosts to promote their parties.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα 

 

 

 

  

 

 

parky_logo

Website: www.parkyapp.co

Καθημερινά ο προσωπικός μας χώρος parking (πυλωτή, αυλή, κλπ) παραμένει ανεκμετάλλευτος για πολλές ώρες (όταν βρισκόμαστε στην δουλειά,, την εξοδό μας κλπ), ενώ ταυτόχρονα πολλοί οδηγοί πασχίζουν να βρουν μια θέση σπαταλώντας χρόνο και χρήματα… Στην εποχή του “sharing economy” το Parky App, ως μια web πλατφόρμα και smartphone εφαρμογή, προσφέρει στον καθένα την δυνατότητα να νοικιάζει τη θέση parking του κερδίζοντας ένα extra εισόδημα και όλοι οι οδηγοί να έχουν γρηγορότερη πρόσβαση σε θέσεις parking και μεγαλύτερη ασφάλεια από παρκάρισμα στο δρόμο.

Facebook: https://www.facebook.com/parkyapplication/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/parky-app

Email: info@parkyapp.co

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα 

 

 

 

  

 

 

 

Website: www.Plustic.me

Plustic – Social Wallet for Smart Shoppers!

Το Plustic είναι το πρώτο ηλεκτρονικό πορτοφόλι με έμφαση στην κοινωνικότητα και τις έξυπνες αγορές!
Τώρα, μέσα από την εφαρμογή του Plustic, μπορείτε να προμηθεύεστε δωροκάρτες για τα αγαπημένα σας καταστήματα, οι οποίες σας δίνουν άμεσα ένα έξτρα bonus αγορών, και μπορείτε είτε να τις κρατήσετε για προσωπική χρήση, είτε να τις στείλετε σε άλλους χρήστες τις εφαρμογής.Τέλος, μπορείτε να στείλετε δωροκάρτες ως δωρεές σε κοινωφελή ιδρύματα και οργανώσεις. 

Εύκολες  και ασφαλείς πληρωμές
Τώρα μπορείτε να πληρώσετε  ανέπαφα και με ασφάλεια, χωρίς τη χρήση πιστωτικών καρτών και POS, μέσα από το σύστημα των ταμείων των καταστημάτων.

Αποστολή και λήψη δωροκαρτών
Έχετε τη δυνατότητα να στείλετε και να δεχθείτε δωροκάρτες από τις επαφές σας, άμεσα και γρήγορα, χωρίς μετακινήσεις και αποστολές.

Αύξηση αγοραστικής δύναμης
Καθώς οι δωροκάρτες λειτουργούν ως δωροεπιταγές, με την αγορά τους κερδίζετε άμεσα ένα bonus αγορών ανάλογα με το κατάστημα. Έτσι μπορείτε για παράδειγμα να αγοράσετε μία κάρτα των 25€ και να έχετε 30€ για κατανάλωση!

∆ωρεές
Σε μία προσπάθεια να ενθαρρύνουμε την κοινωνική ευαισθησία, δίνουμε την δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να στείλουν δωροκάρτες, ως δωρεές σε κοινωφελή ιδρύματα. Χωρίς τραπεζικά εμβάσματα και ανάλογα με τις δυνατότητές τους!

info@plustic.me
fb.com/Plusticwallet

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Social Asset

Το SocialAsset είναι μια πλατφόρμα η οποία ως σκοπό έχει την σύνδεση αναγκών που υπάρχουν στη κοινωνία, και πιο συγκεκριμένα ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ΜΚΟ και των κοινωνικών επιχειρήσεων, με επιχειρήσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες αυτές ως δράσεις CSR (Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας).

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Website: www.tacticalsystems.gr

Το TACTICAL αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη λύση για τον αποτελεσματικό προγραμματισμό και την εποπτεία καθημερινών εργασιών του προσωπικού, καθώς και τη διαχείριση περιστατικών σε χώρους συνάθροισης κοινού και μεγάλες εγκαταστάσεις. Είναι ένα σύστημα λογισμικού, αποτελούμενο από μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου και ένα λογισμικό κέντρου ελέγχου που προσφέρει άμεση αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού και μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

vieno_logo_transparent_

 

Website: www.vieno.co

Το «Vieno» είναι μια smartphone εφαρμογή που θέλει να σε βγάλει λίγο παραπάνω έξω. Βοηθάει τις επιχειρήσεις bar, café, εστιατόρια κλπ να προσελκύσουν καταναλωτές εύκολα, χωρίς ρίσκο και πρακτικά δωρεάν. Για να το πετύχει, χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό mobile τεχνολογίας, gamification και… δωρεάν ποτών! Επίσης, δίνει την ευκαιρία σε χρήστες smartphone να ανακαλύψουν νέα μέρη για να βγουν στην πόλη τους και να τα δοκιμάσουν δωρεάν. 

www.facebook.com/vienoapp

www.vieno.biz (για τις επιχειρήσεις)

info@vieno.biz

Android App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frink.android&hl=el

iOS App: https://itunes.apple.com/gr/app/vieno/id1055115479

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Εναλεία

Η Εναλεία είναι μία πρωτοβουλία, που έχει σκοπό της, την εκπαίδευση και κατάρτιση νέων, ανέργων στον κλάδο της αλιείας, καθώς επίσης και την ανανέωση και εξέλιξη του κλάδου της αλιείας. Αυτός ο σκοπός επιτυγχάνεται με την δημιουργία της πρώτης σχολής επαγγελματικής εκπαίδευσης στην αλιεία στην Ελλάδα.

Στόχος της σχολής αυτής θα είναι να εκπαιδεύσει την νέα γενιά αλιέων τόσο σε θεωρητικό, όσο και κυρίως σε πρακτικό επίπεδο.Οι φοιτητές θα λαμβάνουν όλες της θεωρητικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για έναν αλιεργάτη παρακολουθώντας ένα πλήρως εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο  στις ανάγκες της αγοράς πρόγραμμα σπουδών. Επιπλέον θα τους δίνεται η ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις αυτές μέσω της πρακτικής άσκησης, διάρκειας οκτώ  μηνών, που θα τους εξασφαλίζει η Εναλεία σε αλιευτικά σκάφη, δίνοντάς τους έτσι τόσο την ώθηση όσο και το πλήρες υπόβαθρο για να εργασθούν στον τομέα της αλιείας.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δημιουργηθούν μέχρι 2000 θέσεις εργασίας, παράγεται αξία για τους πλοιοκτήτες και καπετάνιους, οι οποίοι έχουν πλέον στην διάθεσή τους εκπαιδευμένα πληρώματα, και προάγεται η προστασία των αλιευμάτων και του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα