Καβαλιώτου Εύα

Η κυρία Εύα Καβαλιώτου είναι User Experience & Usability Analyst.  Ασχολείται με τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και εφαρμογών (για smartphone ή tablets) από πλευράς χρηστικότητας (usability) και εμπειρίας χρήσης (user experience) με στόχο την αύξηση του Conversion Rate.

Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται στην εταιρεία ATCOM Internet & Multimedia S.A. (UXlab Business Unit), όπου και έχει συμμετάσχει σε projects για λογαριασμό μεγάλων ελληνικών brands με στόχο τη βελτιστοποίηση της πλατφόρμας τους. Ταυτόχρονα, προσφέρει υπηρεσίες στο Athens Center for Innovation & Entrepreneurship ως UX & Usability Expert.

Έχει πτυχίο από το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA International) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος υποτροφίας από τη φαρμακευτική εταιρεία MSD Sharp & Dohme (υποτροφίες πλήρους φοίτησης για Innovators). Είναι επίσης, κάτοχος βραβείου Καινοτομίας για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στο διαγωνισμό E-nnovation 2012.