Δελτίο Τύπου: Διημερίδα Καινοτομίας, Attica Bank: The Challenger Bank

Διημερίδα Καινοτομίας: Attica Bank: The Challenger Bank

 

Η Attica Bank σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν τη διημερίδα «Attica Bank Innovation Days» την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαρτίου στους χώρους του Κέντρου ACEin (Κεφαλληνίας 46, 2ος όροφος).

 

Η διημερίδα έχει στόχο να αναπτύξει τον επιχειρηματικό τρόπο σκέψης σε άτομα που έχουν ένα καλό υπόβαθρο στον τομέα της πληροφορικής και συναφών αντικειμένων αλλά χρειάζεται να ενισχύσουν τις γνώσεις τους σε σχέση με τη λειτουργία της Σύγχρονης Τραπεζικής.

 

Στις μέρες μας, η τεχνολογική καινοτομία αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης στη Σύγχρονη Τραπεζική, μέσα από την παροχή λύσεων σε πολλαπλά καίρια ζητήματα, την αλλαγή του τρόπου αλληλεπίδρασής με τον πελάτη, την υποστήριξη ψηφιακών καναλιών, την ενδυνάμωση καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων.

 

Κυρίαρχο όραμα της Attica Bank μέσω της δράσης “Attica Bank Innovation Days” αποτελεί η σύνδεση του παραγωγικού δυναμικού με την επιστημονική κοινότητα για την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και πρακτικών στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να:

 

  • Παρακολουθήσουν ομιλίες από ειδικούς σε θέματα καινοτομίας, ψηφιακών τεχνολογιών και σύγχρονης τραπεζικής
  • Συμμετέχουν σε βιωματικά εργαστήρια παραγωγής καινοτόμων ιδεών
  • Σχεδιάσουν καινοτόμες τραπεζικές υπηρεσίες
  • Έρθουν σε επαφή με τραπεζικά στελέχη για συμβουλευτική και ανάπτυξη ικανοτήτων

 

Η διημερίδα απευθύνεται σε απόφοιτους προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου πληροφορικής ή συναφών αντικειμένων που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το χρηματοπιστωτικό κλάδο. Οι συμμετέχοντες στη δράση θα επιλεγούν μετά από διαδικασία αξιολόγησης.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν με απαραίτητη την προεγγραφή στο σύνδεσμο εδώ.

 

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τη διημερίδα και το αναλυτικό πρόγραμμα στο σύνδεσμο εδώ.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινώνησε με το Κέντρο ACEin στο τηλέφωνο 210 8203827 ή στο e-mail acein@aueb.gr.