Δίκτυο Εθελοντών

Οι Εθελοντές μας

 

Γιάννης 250Χ300

Ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος είναι φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και παράλληλα είναι εθελοντής στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας(ACEin). Στόχος του είναι η ανάπτυξη όσο το δυνατόν περισσότερων δεξιοτήτων και γνώσεων, καθώς και η ενασχόληση του με θέματα που σχετίζονται με τον τομέα των επιχειρήσεων.

 

Αγγελική 250Χ300

Η Αγγελική Ρουμπάτη είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Η κύρια κατεύθυνσή της είναι η Επιχειρησιακή Έρευνα και Επιχειρηματική Αναλυτική ενώ η δευτερεύουσα είναι η Στρατηγική Επιχειρηματικότητα και Ανθρώπινοι Πόροι. Είναι εθελόντρια στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) και γράφει άρθρα για το CityCampus σχετικά με την επιχειρηματικότητα.

 

 

 Αλεξάνδρα 250Χ300

Η Αλεξάνδρα Σταθοπούλου είναι φοιτήτρια στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι εθελόντρια στο κέντρο Στήριξης επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Acein) καθώς και στο thinkbiz. Συμμετείχε στο Coding Bootcamp το 2016, όπου έλαβε την πρώτη θέση με την ομάδα της, ενώ το 2017 παρακολούθησε με υποτροφία το Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES). Δηλώνει ότι η καινοτομία είναι η κινητήρια δύναμη προς την επιτυχία.

 

 

Φραντζέσκα 250Χ300

Η Φραντζέσκα Σωτάκη είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επί σειρά ετών, είναι μέλος εθελοντικών οργανισμών όπως όπως η ΑΙΕSEC, ΤΕDxAUEB και EduTrip με διαφορετικούς ρόλους και καθήκοντα ενώ παράλληλα συμμετείχε σε προγράμματα ανταλλαγής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε tech startups και ως υπέρμαχος της ηγεσίας, της τεχνολογίας και της ομαδικότητας, ήταν εθελόντρια στο Youth Entrepreneurship Summer Program (YES) και το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ΑCEin).

 

Χρήστος 250Χ300

Ο Χρήστος-Νικόλαος Χιλέτης είναι φοιτητής του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και εθελοντής του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας (Acein). Παράλληλα είναι ιδρυτής του Carma Share και πρώην μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων στην Ελλάδα. Έχει προϋπηρεσία στον κλάδο του τουρισμού και έχει συμμετάσχει από νεαρή ηλικία σε πληθώρα επιχειρηματικών διαγωνισμών και σεμιναρίων. Η πρώτη του επαφή με τον χώρο της επιχειρηματικότητας έγινε στα 15 του έτη όπου με υποτροφία της Intralot παρακολούθησε το Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES).