Ατζέντα Γάμου

Ατζέντα Γάμου – Η πρώτη ελληνική εφαρμογή οργάνωσης γάμου.

Στον περίπλοκο και απαιτητικό κόσμο των γάμων, μια  πρωτοποριακή εφαρμογή έχει έρθει για να σας λύσει τα χέρια! Βρείτε εσείς το έτερον ήμισυ… και αφήστε όλα τα άλλα πάνω της!

Τι είναι η Ατζέντα Γάμου;

Η Ατζέντα Γάμου είναι η πρώτη ελληνική εφαρμογή οργάνωσης γάμου! Ουσιαστικά, είναι η μεταφορά της παραδοσιακής χειρόγραφης ατζέντας που έχει η κάθε νύφη στην τσάντα της, σε ψηφιακή μορφή! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε πλέον, μαζί σας παντού, τον προσωπικό οδηγό οργάνωσης του γάμου σας, μέσα στο κινητό ή το tablet σας!

Πως μπορεί να με βοηθήσει η Ατζέντα Γάμου;

Μέσω της «Ατζέντας Γάμου», μπορείτε:

  1. Να δημιουργήσετε τη δική σας εξατομικευμένη λίστα προετοιμασίας του γάμου σας! Έτσι, μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για το πρόγραμμά σας και να μην ξεχάσετε το παραμικρό. Βάλτε υπενθυμίσεις και ειδικές σημειώσεις, σχετικά με τους επαγγελματίες που συναντάτε και τις προσφορές/ τιμές που συλλέγετε.
  2. Να φτιάξετε λίστα καλεσμένων, γρήγορα και με ακρίβεια, προσθέτοντάς τους ακόμη και από τη λίστα επαφών του κινητού σας! Εδώ έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για κάθε καλεσμένο, και να δημιουργήσετε με ευκολία το πλάνο της δεξίωσης του γάμου σας, το οποίο μπορείτε να συμπληρώνετε ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε!
  3. Να μείνετε εντός του προϋπολογισμού σας! Καταγράψτε τα έξοδά σας με ακρίβεια και συνέπεια, αντί να χαθείτε ανάμεσα σε αποδείξεις και σημειώσεις! Αφήστε την «Ατζέντα Γάμου» να σηκώσει το βάρος για εσάς!
  4. Βρείτε επαγγελματίες γάμου! Κτήματα, αίθουσες δεξιώσεων, οίκοι νυφικών, αισθητικοί, μπαλόνια και πολλά άλλα! Όλοι οι επαγγελματίες μας είναι επιλεγμένοι και εγγυημένοι συνεργάτες της «Ατζέντας Γάμου». Για κάθε ανάγκη σας, και για κάθε κατηγορία υπηρεσίας, βρείτε τον επαγγελματία που σας ταιριάζει!
  5. Κερδίστε μέσα από ειδικές εκπτώσεις και προσφορές, που προσφέρουν οι επαγγελματίες μας, αποκλειστικά για τους χρήστες της «Ατζέντας Γάμου» !

Αφήστε την «Ατζέντα Γάμου» να σας καθοδηγήσει, ώστε να μην σας ξεφύγει τίποτα γύρω από την οργάνωση του γάμου σας!

Πως μπορώ να βρω την Ατζέντα Γάμου;

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Google Play και Appstore, εντελώς δωρεάν! Έχει συγκεντρώσει πάνω από 4000 download σε 1 χρόνο και υψηλή βαθμολογία από τους χρήστες μας.

Ποιοι είμαστε

Πίσω από το πρώτο ελληνικό application οργάνωσης γάμου, κρύβεται μια ομάδα νέων παιδιών, με υψηλούς στόχους! Μόλις, το 2016, ένα ζευγάρι, ο Γιάννης και η Ελένη, άρχισαν να συνειδητοποιούν πόσο αγχωτική είναι για ένα ζευγάρι η διαδικασία της οργάνωσης ενός γάμου. Έχοντας και οι ίδιοι προσωπικό βίωμα, σκέφτηκαν ότι αυτό που τους έλειπε όταν οργάνωναν τον δικό τους γάμο, ήταν ένας «ψηφιακός βοηθός». Θα έπρεπε να υπήρχε δηλαδή, μία εφαρμογή, που να βοηθά τους μελλόνυμφους να οργανώσουν το γάμο τους, με ακρίβεια και ταχύτητα!  Η ιδέα εκείνη των δύο, έγινε πράξη και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η «Ατζέντα Γάμου».