Καλλής Απόστολος

Ο Απόστολος Καλλής έχει εργασιακή εμπειρία στο χώρο του ICT πάνω από 15 χρόνια. Σήμερα εχει τη θέση του Senior Vice President Πωλήσεων και Ανάπτυξης για το TM Forum, τον μεγαλύτερο όμιλο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στον κόσμο που επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε επιχειρήσεις για τη συνεχή μετατροπή και εξέλιξη τους μέσα στα πλαίσια της ψηφιακής οικονομίας.

Ως στέλεχος της ηγετικής ομάδας του TM Forum,  ο Απόστολος και η ομάδα του συνδέουν μεταξύ τους πάνω από 85.000 επαγγελματίες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας απο περισσότερες απο 900 εταιρείες-μέλη και παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες με σκοπό τη μείωση του κόστους, των κινδύνων, τη βελτίωση της ευελιξίας και την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Ο Απόστολος συνεργάζεται με πελάτες σε Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη και την Αμερική και ταξιδεύει πολύ συχνά για την υποστήριξη εργων δίνοντας παράλληλα και το παρών σε σημαντικά συνέδρια του χώρου. Έχει υπάρξει σύμβουλος ανάπτυξης σε πολλές εταιρείες τεχνολογίας (CellVision, DaX, Velocent, Oblicore, Etiya, Velti, Accanto IST) εστιάζοντας σε θέματα που αφορούν στη διεθνή επέκταση, στη στρατηγική πωλήσεων και στο μάρκετινγκ. Πρόσφατα, εντάχθηκε στα διοικητικά συμβούλια των Offerial, PanelSensor και PollFish, εταιρείες που υποστηρίζονται από τους φορείς χρηματοδότησης PJ Tech Catalyst και IQBility.

Ο Απόστολος είναι κάτοχος BA International Business από το Πανεπιστήμιο του Brighton και MBA στις τηλεπικοινωνίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.