Αναλυτικό Πρόγραμμα Skills Building Lab

Το ACEin διοργανώνει αποκλειστικά για τις ομάδες του και τις ομάδες του Ennovation 2015 την σειρά σεμιναρίων Skills Building Lab. Στόχος των σεμιναρίων Skill Building Lab είναι να προσφέρουν την αναγκαία γνώση και βέλτιστες πρακτικές στους νέους επιχειρηματίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων σε όλα τα θέματα που οδηγούν στην επιτυχή διοίκηση και ανάπτυξη της νεοφυούς τους επιχείρησης (start up). Οι εκπαιδευτές είναι καθηγητές του Ο.Π.Α. και εξειδικευμένοι εμπειρογνώμονες. Τα μαθήματα θα γίνονται απογεύματα, 1 φορά την εβδομάδα 5-9 μμ. 

Οι ομάδες θα δέχονται email κάθε βδομάδα με ένα Link στο οποίο θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για το κάθε σεμινάρια ξεχωριστά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα. 

9-10 Οκτωβρίου: Πως να δημιουργήσετε ή βελτιώσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (Eltrun, “Ecommerce Seminar for Beginners” )

14 Οκτωβρίου:  Legal and Pricing issues ( Δημήτρης Μελίδης-Δικηγόρος , Μιλτιάδης Γκουζούρης-Costwise Cliomuse) 

21 Οκτωβρίου: Online Marketing-Branding (Στέλιος Ηλιάκης-Sleed , Μαυρομάτη Ιρλίντα-Google)

22-23 Οκτωβρίου : Προστασία και κατοχύρωση εταιρίας ( σε συνεργασία με ΣΕΚΕΕ)

29 Οκτωβρίου: Χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ και άλλα προγράμματα ( Κατερίνα Πραματάρη-Αν. Καθ. ΟΠΑ , Μαρίσα Αντωνοπούλου-Action Finance Initiative (AFI) , Δρ. Ηρακλής Αγιοβλασίτης Εθν. Κεντ. Τεκμ/Εθν. Σημ. Επαφ. για το Πρόγραμμα ICT&FET του Ορίζοντα 2020)

4 Νοεμβρίου: Gamification for consumer engagement / UEX and usability issues ( Σταύρος Λουνής-Gamifico , Κατερίνα Μανιατάκη-Transifex , Frink-Ομάδα ACEin )

11 Νοεμβρίου: Πως να χειριστείτε θέματα ομάδας(Workshop) ( Επ. Καθ. Μαρία Βακόλα-ΟΠΑ , Ιωάννα Κιντή-Σύμβουλος Ανάπτυξης Προσωπικού )

25 Νοεμβρίου: Προσέγγιση και εισαγωγή της ιδέας στην αγορά / Επέκταση στο εξωτερικό ( Άγγελος Δαμουλιάνος-Botilia.gr/Umobit , Δημήτρης Νιαβής-Designer , Collegelink-Ομάδα ACEin, EUXCEL Participant )

4-5 Δεκεμβρίου: Online Promotion and Analytics ( σε συνεργασία με Eltrun)

Πληροφορίες σχετικές με την τοποθεσία και την ώρα των σεμιναρίων βρίσκονται στο Calendar του ACEin με ονομασία “Skills Building Lab”